Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora méret felett felesleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora méret felett felesleg már szégyenkeznie egy pasinak?

Figyelt kérdés

Amikor már azt mondhatja, hogy ez jó volt x tucat csajnak, akkor ha neked nem jó, akkor veled van a baj.

Nekem 14-15 cm hosszú (attól függ, hogy fekve vagy állva mérem), illetve 3,5-3,7 cm vékony, ami körbemérve 11,5 cm. Ilyen adottsággal sosem mertem ismerkedni, szűz is vagyok és a jövőben sem fog ez változni, mert nem akarom a lelkivilágomat tönkretenni azzal, hogy ezzel a nyilvánvalóan nem éppen méretes pénisszel nem tudok kielégíteni egy csajt és esetleg meg is aláz. Ez nyilván átlagon aluli.

Viszont szerintem egy min. 18/4,5-re már lehet azt mondani, hogy nincs oka szégyenkeznie az illetőnek. A 18 a látvány miatt hasznos, de már a 17 is korrekt lenne. A 4,5 cm pedig az a vastagság, ami szerintem már a legtöbb nőnek elég kell hogy legyen.

Ti hogy látjátok?

2021. aug. 29. 16:24
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
#20: Hát hülye leszek én égetni magam míg 100-ból azt az 1-et megtalálom aki nekem szűk. És akkor még mindig ott van a tapasztalatlanságom és hogy szűz mivoltom miatt azonnal eldurranok. Nem való nekem nő...
2021. aug. 29. 19:07
 22/29 anonim ***** válasza:
78%
Tudod mit, tényleg nem való neked nő. Mindenki tud magának párt találni, de ha akarod, rontsd csak el az egész életed. Végül is csak egy van. Nem tudom, miért akarok neked segíteni, jobbá tenni az életed, ha sajnálni akarod magad, csak tessék. Több nő marad másoknak. Csak a halálos ágyadon nehogy megbánd.
2021. aug. 29. 19:14
 23/29 anonim ***** válasza:
81%
1-2 centivel hosszabb csak a farkam a tiednél, de soha még csak eszembe se jutott azon gondolkodni, hogy elég lesz-e egy csajnak. És láss csodát, nem is volt semmi probléma, amikor elvesztettem a szűzességem, pedig egy nálam idősebb, és tapasztaltabb csajjal történt. Ez mind csak önbizalom kérdése. Lehet, hogy azt várod, hogy megsajnáljunk, de senki nem fog. Te nem azért vagy szűz, és nem azért nincs barátnőd, mert nem elég nagy a farkad, hanem, mert hatalmas problémák vannak a hozzáállásoddal. Az élet más területein is nagyon szar dolgod lesz, ha nem mersz kockáztatni. Azt fogod a legjobban megbánni, amit nem tettél meg. És a legnagyobb baromság úgy feladni, hogy meg se próbáltad.
2021. aug. 29. 20:12
 24/29 anonim ***** válasza:
39%
Nekem hosszra pont akkora, mint neked. Szeméremcsonttól 14-15cm hosszú és kb 4cm vastag. Nem tudnám elhinni, hogy bármelyik nőnek is ténylegesen elég lenne. Egy időben nagyon sokat foglalkoztam a méret témával és rengeteg női véleményt hallottam/olvastam. 16cm a minimum, hogy ne legyen hiányérzetük és 4,5cm vastagság. Kisebbel is ki lehet elégíteni, de vágyni fog nagyobbra. Nekem így nem kell kapcsolat.
2021. aug. 30. 11:22
 25/29 anonim ***** válasza:
62%
#24 29 éve élek együtt párommal, ugyanakkora répával, mint a tiéd. Érdekes módon soha nem vágyott nagyobbra 🤷‍♂️ 48F
2021. aug. 30. 11:36
 26/29 anonim ***** válasza:
54%
#25 Gondolatolvasó vagy? Az ilyet az esetek 90%-ában nem mondják meg a párjuknak.
2021. aug. 31. 15:48
 27/29 anonim ***** válasza:
9%
#26 Azért az kiderült volna 29 év alatt, ha vágyott volt rá 🤷‍♂️
2021. aug. 31. 15:54
 28/29 anonim ***** válasza:
50%
#27 Dehogy derul ki. A csajok tudjak, hogy erre rendkivul erzekenyek a pasik
2021. aug. 31. 16:02
 29/29 anonim ***** válasza:
Ez maximum akkor derült volna ki, ha kipróbálja egy nagyobbal, de mivel velem élte le szinte az egész életét, így nem sok esélye volt rá 🤷‍♂️ #27
2021. aug. 31. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!