Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora méret felett felesleg már szégyenkeznie egy pasinak?
Amikor már azt mondhatja, hogy ez jó volt x tucat csajnak, akkor ha neked nem jó, akkor veled van a baj.
Nekem 14-15 cm hosszú (attól függ, hogy fekve vagy állva mérem), illetve 3,5-3,7 cm vékony, ami körbemérve 11,5 cm. Ilyen adottsággal sosem mertem ismerkedni, szűz is vagyok és a jövőben sem fog ez változni, mert nem akarom a lelkivilágomat tönkretenni azzal, hogy ezzel a nyilvánvalóan nem éppen méretes pénisszel nem tudok kielégíteni egy csajt és esetleg meg is aláz. Ez nyilván átlagon aluli.
Viszont szerintem egy min. 18/4,5-re már lehet azt mondani, hogy nincs oka szégyenkeznie az illetőnek. A 18 a látvány miatt hasznos, de már a 17 is korrekt lenne. A 4,5 cm pedig az a vastagság, ami szerintem már a legtöbb nőnek elég kell hogy legyen.
Ti hogy látjátok?
Neked inkább az agyad miatt kéne szégyenkezned, ahogy elnézem a válaszaid..
Most komolyan ne az legyen a fő hogy a srácnak mekkora farka van
Ha valakit szeretsz akkor úgyse fog érdekelni a farka
12,5-13 cm a kerülete, körbemérve.
De hogy bíztassalak kicsit: igaz, hogy egyetlen csaj volt ilyen, de volt egy olyan csajom is, aki annyira szűk volt felizgulva, hogy még ez a vastagság is alig ment be neki, szó szerint tuszkolnom kellett bele, és max 10 centi ment be neki. Elkapsz egy ilyet, örülni fog, hogy vékony a farkad. De az az igazság, igencsak ritka az ilyen csaj, esetemben 13ból 1. Hozzáteszem, a 13ból egy sem vágta a fejemhez, hogy kicsi vagy vékony a farkam, csak érzem én a legtöbbnél, hogy én is alig érzek valamit, mert nem töltöm ki rendesen.
18 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!