Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgatja minden kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatja minden kapcsolatban a nőt a pepecselős szex?

Figyelt kérdés
Mármint egy rendes szex az: smaci, tapi, ujjazás, dugás, szopás, ennyi. 20 perc és mindenki jól jár. Nem, ehhez képest a csajom “erotikus masszázst” akar oda-vissza, nyalás így, nyalás úgy, ki akarja próbálni a prosztata masszázst RAJTAM. Test végigcsókolgatás, ízé, minden. Kb egy óra elment, és semmi érdemleges nem történt... elvileg neki ez okoz orgazmust, de én tudom hogy kell egy kemény f*sz, meg egy jó vibrátor oszt cső, 5 perc.

2021. márc. 5. 09:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%
Hatalmas szexuális kultúrával rendelkezhetsz, tájékozódj egy kicsit
2021. márc. 5. 09:05
 2/13 anonim ***** válasza:
96%

Hát ha ennyire csak letudni akarod a szexet akkor nem irigylem a barátnőd.

A szex egy érzékibb dolog, rá kell hangolódni, nem az, hogy durr bele reszelek öt percet és mindenki jól jár. :"D

2021. márc. 5. 09:05
 3/13 anonim ***** válasza:
96%
Szerencsétlen csaj. :(
2021. márc. 5. 09:10
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Nem vagy túl kulturált barátom, nagyon önző vagy és nem foglalkozol a barátnőddel. Tanulj egy kicsit.
2021. márc. 5. 09:11
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Romantikus alkat, ennyi, fogadd el. Te meg egy f*sz vagy az ilyen hozzáállásoddal. Próbáld meg élvezni, add meg neki az esélyt mert eddig úgy csináltátok ahogy neked jó, most csináljátok úgy ahogy ő akarja. A prosztata masszázsról nem tudok nyilatkozni, még nem volt benne részem, de nekem igazából mindegy mekkora orgazmusom lesz tőle az én seggemet hagyják békén. De aztán tudja a f*szom, lehet neked tetszene. Legyél nyitottab, és ne legyél ennyire tipikus kőbunkó férfi. A szaporodáshoz elég a 20 peec, de a barátnőd nem szaporodni akar hanem élvezkedni veled. Adj egy esélyt neki, ha meg nem jön be találjátok meg az arany középutat, legyél te is kicsivel romantikusabb.
2021. márc. 5. 09:15
 6/13 anonim ***** válasza:
83%

Legközelebb írd bele azt is, hogy virágokkal cirókázást is akar, meg oda - vissza mindenféle finomságot nyalogatni egymás testéről, meg pezsgőzni és szamócázni, stb. Így vaníliább lesz a sztori és mindenkinek leesik, hogy mennyire valós.:)

A 'pepecselős szex' kifejezést viszont lopnám, ha nem gond, még szükségrm lehet rá :D :D

2021. márc. 5. 09:20
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

Hát a hizzáállásod elég szar de amúgy az engem is az őrületbe kerget ha több órás ráhangolódás kell a csajnak. Főleg úgy hogy ha csak nekem kell adni, ő meg csak fekszik és nem csinál semmit. Oké hogy először felizgulok, de aztán nagyon hamar elszáll a vágy ha nem lépünk tovább.

Egyszerűen nem illetek össze, plusz neked is máshogy kéne hozzá állnod.

2021. márc. 5. 09:23
 8/13 anonim ***** válasza:
93%
Egyezzetek ki 3/4 órában. Az elején neked nem kell állnod, szóval te adsz a lánynak, aztána vége felé leszop és reszeled 2 percig. Ígx mindenki jól jár. Amúgy meg az oda-vissza nem azt jelenti hogy csak neked kell adnod, a csaj nem fog fadarabként fekzlüdni, az meg csak neked jó. Egy masszázsba én mindig benne lennék
2021. márc. 5. 09:27
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Azt tapasztaltam, hogy a sikeres együttlétek ahol ki lett elégìtve mindkét fél és mindkettő jó szeretőnek is érezte magát fokozza a szexuális vágyat. Ha eleinte gyengédebb, érzékibb törődősebb az együttlét, mint amilyenre te vágysz tedd meg a kedvéért és nagy eséllyel ő is vágyni fog a spontánabb együttlétekre. Ha nem vagytok összeillőek akkor keress olyan lányt, mert vannak akiknek hasonló a szexusuk a tiedhez
2021. márc. 5. 09:35
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
Ugye csak azért írtál össze ennyi baromságot, hogy bosszantsd a népet? :D
2021. márc. 5. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!