Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése ennyire fáj?
Megpróbátuk a párommal a behatolásos szexet, azonban nagyon erős fájdalmat éreztem a behatolás közben, így abba is hagytuk. Olyan tompa, nyomó érzést, ami a gerincembe sugárzott ki. Nyilván a szűzhártya okozhatta ezt az érzést többek között azzal együtt, hogy olyan érzésem volt mintha a párom nem tudna beljebb menni, mert "falba" ütközne, s amikor odaér összerándulok a fájdalomtól.
Észrevettem, hogy nincs teljes erekciója a páromnak, nagyon puha a makkja és a pénisze sem kő kemény. Okozhatja ez a tompa de intenzív fájdalmam?
Szerintem ennyire nem kellene hogy fájjon, nekem is fájdalmaa volt de nem ennyire.
Hosszú volt az előjáték? Rendesen be voltál nedvesedve? El voltál lazulva nem stresszeltél rá?
Na ilyenkor van az,hogy hosszan beszélgettek, isztok egy keveset,simogatjátok egymást, elegendő felvezetést csináltok, a "műsor" előtt :D
Mássz rá lovagló pózba, lassan ereszd magadba, fokozatosan elérve egyre mélyebbre. Vagy jó ideig nem kell egyből behatolni, menjetek vissza a pettingelésre, mígnem természetessé válik a másik érintése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!