Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek is olyan kiváltság pasik szüzességet elvenni mint fordított esetben?
#7 Ezzel egyáltalán nem értek egyet. Inkább ilyen 30-40 évesekre gondoltem, mert ott általában már durva introvertáltság/lelki gondok is szóba jöhetnek a szüzesség mellett, tehát ezek miatt az okok miatt nem annyira kecsegtető. De maga a szüzesség ténye egyáltalán nem gáz, PLÁNE NEM 20 ÉVESEN...
Egyébként én 22 éves vagyok, és azért is írtam oda azt a második mondatot, mert lehet, hogy 30-40 évesen már máshogy fogom látni a dolgokat, honnan tudhatnám, mit fogok gondolni akkor 🤷♀️
1 es. Nagyon jó! Köszönöm a válaszod.
Akkor úgy értem egy tapasztaltabb, akár idősebb nőnek kiváltság lehet egy szűz fiút bevezetni a jóba. Aki mondjuk nem biztos tini, de fiatalabb :)
Erősen lányos osztályba jártam. Iskolai szünetbe beszélgettünk jópáran és valahogy szóba jött a dolog, hogy akkor én még szűz voltam és volt 2 olyan csaj is aki nyíltan felajánlotta fél osztály elött, hogy bevezetnek a jóba. Én nagyon belepirultam az egész helyzetbe. És úgy éreztem nekik is ugyan olyan kiváltság mint fordítva. Szóbeszédbe leginkább fiúk vágnak fel a témával.
Ha szerelmes vagyok belé, akkor nem érdekel, mert ha ügyetlen akkor megtanítom, ha elsőre is ügyes akk mind1. :D Mindegy, ha szeretem ígyis-úgyis jó lesz vele.
De csak szexre kizárólag tapasztalt férfi kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!