Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkalmi szex a szép, ideális testalkat emberek kiváltsága?
Figyelt kérdés
Mindkét nemben azt látom hogy csak az igazán jó testű emberek tudnak ebben érvényesülni.2017. dec. 27. 20:14
1/10 anonim válasza:
Talán te vágysz rá és nem jön össze? :/
2/10 anonim válasza:
Nem hiszem
Én se vagyok egy bomba nő de volt szexkapcsolatom és a pasi se volt 10/10es
Max 10/4-es de legalább jó volt vele a szex.
3/10 anonim válasza:
nem igazán.
az viszont inkább igaz, hogy a szebbek a szebbekkel dugnak, a csúnyábbak meg a csúnyábbakkal
4/10 anonim válasza:
A szépség, gazdagság, tehetség stb. egy jó karma, nem mindenkinek adatik meg.
Ezt el kell fogadni.
Vagy lehet nyavalyogni..
5/10 anonim válasza:
Én nem nézek ki rosszul, de volt már kevésbé szép/kevésbé jó testű lánnyal is részem alkalmi szexben.
6/10 anonim válasza:
165 cm vagyok 65 kiló. Nem egy ideális. De bármikor bármennyi szexkapcsolatom lehetne, ha akarnám. 24N
7/10 anonim válasza:
Férfiakra igaz ez, nőből viszont bárki találhat szexpartnert 5 perc alatt. Szó szerint bárki.
8/10 anonim válasza:
Nem mondanám magam jó pasinak nyilván ízlések és pofonok de volt szerencsém alkalmi szexben ill lazább kapcsolatban, a lány csinos volt helyesnek mondanám de ami a legfontosabb természetes nem játszotta meg magát. Ez ha valaki érett eléggé nem jó vagy kevésbé jó test függvénye
9/10 anonim válasza:
Tény, hogy nekik sokkal könnyebb találni. Én sem vagyok jóképű ezért nem találtam szeretőt 4éve. Aki elötte volt sportos nő neki nem az arcom volt a fontos hanem minden más. Pedig utána minden férfi megfordult az utcán... Sajnos soha többé nem lesz ilyen szerencsém...40f
10/10 anonim válasza:
A 4es óriásit téved!
Nincsenek megmásíthatatlan dolgok.
A szépség egyébként is a bensőnk kisugárzása, semmi több. Egy tudatalatti kölcsönhatás, amit a másikból kiváltunk.
Ez pedig meditációs technikákkal és önfejlesztéssel önismerettel fejleszthető, finomítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!