Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen alkatú fiúk/férfiak jönnek be?

Nekem a férfias férfiak jönnek be, nem az ilyen vízisiklók. Ami a többi csajnak már túl sok meg undorító, nekem ott kezdődik a jó. :)
28

Nem vézne nem dagadt.
Valahol a kettő között. De nem izmos inkább húsis.
23N

A venony fiuk nekem se jonnek be, lehet felolem mackos es pocakos, kigyurt,testes, szalkasan izmos, csak vekony, csontos ne legyen.
21

Ahány lány, erre annyi féle választ fogsz kapni.
Mindenkinek más az ízlése.
Mivel manapság már csak pávák vannak, az ember lánya kénytelen közülük választani.
Nekem a gyengéim az alacsonyabb, kissé zömök, barna hajú, barna szemű pasik. De sajnos ilyen partnerem csak egyszer volt.
Engem mindig is egy férfi személyisége fogott meg. Humoros, jókedéjű, életvidám. A külsőség másodlagos.
Bár a magas hapsikat nem kedvelem.

Nekem a szálkásan izmos férfiak tetszenek. Ennyi. Se a túlzott vékonyság, se a túlsúly nem jön be, sőt a túlsúlytól, hájtól, mackópocaktól vagy nevezzük akárhogy, egyenesen rosszul vagyok, minimális mértékben sem tudom elviselni a felesleges zsírt.
21N

Nekem a magas (190 körüli) és határozottan vékony férfiak jönnek be, markáns arccal. Az izomtól senki nem lesz több, max kevesebb, ha nagy egót is gyúr magának mellé. Számos vékony sráccal találkoztam már, igazából mind férfiasabbak voltak, mint azok, akik ki voltak gyúrva. Ezzel nem akarok bántani senkit, egyszerűen csak nem normális dolog izomban mérni a férfiasságot. Mintha a nőket a mellméretük határozná meg, ez ugyanaz a szint.
19/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!