Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek milyen alkatú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen alkatú fiúk/férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
Nyilván a legtöbb lánynak az izmos srácok jönnek be ez teljesen rendben is van. De manapság azt veszem észre ,hogy a lányok inkább a kevesebb férfias vonással rendelkező vékonyabb, fiúkat részesítik előnybe.Miért van ez? Magamról annyit én sem vagyok egy elveszett gyerek lassan 8 éve edzek konditeremben,ugyan van rajtam pár kiló felesleg. Kérlek titeket életkort is írjatok. 25/f

2017. dec. 21. 17:03
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
65%

Nekem a férfias férfiak jönnek be, nem az ilyen vízisiklók. Ami a többi csajnak már túl sok meg undorító, nekem ott kezdődik a jó. :)

28

2017. dec. 21. 17:06
 2/25 A kérdező kommentje:
Azért ez sem gyakori. En is bajban lennek a párkeresésben ha egy plusz 30kg ot fel kéne szedni mert ez jön be a lányok többségének.
2017. dec. 21. 17:10
 3/25 anonim ***** válasza:
47%

Nem vézne nem dagadt.

Valahol a kettő között. De nem izmos inkább húsis.

23N

2017. dec. 21. 17:11
 4/25 anonim ***** válasza:
33%
Vézna*
2017. dec. 21. 17:12
 5/25 anonim ***** válasza:

A venony fiuk nekem se jonnek be, lehet felolem mackos es pocakos, kigyurt,testes, szalkasan izmos, csak vekony, csontos ne legyen.

21

2017. dec. 21. 17:22
 6/25 anonim ***** válasza:
Nekem az izmos fiúk valahogy nem.. A haverjaim izmosak, és nekem ha egy fiú izmos az alapból csak haver marad. A fantáziámat inkább az arányosan!! mackós fiúk mozgatják meg, tehát nem az akinek a csirkelábai mellett van egy nagy logó hasa. 21l
2017. dec. 21. 18:07
 7/25 anonim ***** válasza:

Ahány lány, erre annyi féle választ fogsz kapni.

Mindenkinek más az ízlése.

Mivel manapság már csak pávák vannak, az ember lánya kénytelen közülük választani.

Nekem a gyengéim az alacsonyabb, kissé zömök, barna hajú, barna szemű pasik. De sajnos ilyen partnerem csak egyszer volt.

Engem mindig is egy férfi személyisége fogott meg. Humoros, jókedéjű, életvidám. A külsőség másodlagos.

Bár a magas hapsikat nem kedvelem.

2017. dec. 21. 18:19
 8/25 anonim ***** válasza:
68%

Nekem a szálkásan izmos férfiak tetszenek. Ennyi. Se a túlzott vékonyság, se a túlsúly nem jön be, sőt a túlsúlytól, hájtól, mackópocaktól vagy nevezzük akárhogy, egyenesen rosszul vagyok, minimális mértékben sem tudom elviselni a felesleges zsírt.

21N

2017. dec. 21. 18:20
 9/25 anonim ***** válasza:
81%

Nekem a magas (190 körüli) és határozottan vékony férfiak jönnek be, markáns arccal. Az izomtól senki nem lesz több, max kevesebb, ha nagy egót is gyúr magának mellé. Számos vékony sráccal találkoztam már, igazából mind férfiasabbak voltak, mint azok, akik ki voltak gyúrva. Ezzel nem akarok bántani senkit, egyszerűen csak nem normális dolog izomban mérni a férfiasságot. Mintha a nőket a mellméretük határozná meg, ez ugyanaz a szint.

19/L

2017. dec. 21. 18:25
 10/25 anonim ***** válasza:
9%
#9 te igazából egy vékony pasi vagy. Badumtss.
2017. dec. 21. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!