Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, mennyire szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire szeretitek az ilyen ducibb alkatú nőket? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Nekem ilyen alkatom van, mint a képen látható nő, egész arányosan hízok.

Csak érdeklődésképp kérdezem hogy nektek tetszenek e az ilyen nők :)

(sértegető dagadt disznós válaszokat nem kérek, ha nem jön be elég csak egy NEM válasz, Köszönöm)

N

2017. dec. 14. 21:55
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
95%
Nekem már sok lenne
2017. dec. 14. 21:58
 2/37 Ramone ***** válasza:
97%
Nekem se szimpatikus az alakja
2017. dec. 14. 21:59
 3/37 anonim ***** válasza:
62%
Szívesen kielégíteném a vágyaidat!
2017. dec. 14. 22:00
 4/37 anonim ***** válasza:
79%
Meg gondolom még nem is szültél...szülés után meg ennél is erősebb változás várható
2017. dec. 14. 22:10
 5/37 anonim ***** válasza:
98%
Szeretem, ha az átlagosnál kicsit ducibb egy lány, de nekem már sok, ami a képen van.
2017. dec. 14. 22:14
 6/37 anonim ***** válasza:
52%

Szeretem a ducui nőket. Az én szemszögemből jó nő vagy!

1 dolog ami nem jön be a duci nőkben aaz az általában elég nagy mellbimbó.

( Nem megsértés képen irom de ez a véleményem! )

mellesleg most ittam meg 800 g bort ami nagyon ritka és most mindenzt leírok amit gondolok. Szóval ne haragudj ha valami olyat uirtam ami nen tetszik. ( sok duci barátnőm volt. )

2017. dec. 14. 22:16
 7/37 anonim ***** válasza:
80%

Tyrell tudod nem mindenki akar szülni, de rengetegen képesek visszanyerni a szülés előtti formájukat...

Nekem amúgy ez az a pont ami még eszméletlenül szexi tud lenni, ha amúgy jó a csaj (a képen lévő szerintem az, az arca is tetszik) de ennél súlyosabb már ne legyen egy nő.

Még van egy vékonysági kritériumom is, hogy annál vekonyabb ne legyen, de a kettő között nálam nem ezen múlik a vonzóság.

A kettő között már minden "fazisban" láttam szuper szexi csajt, az összhatás miatt.

De hogy a kerdésre is válaszoljak, én a képen lévő hölgyet elfogadnám örökbe... Az más kérdés, hogy én nem kellenék neki :D

20/f

2017. dec. 14. 22:19
 8/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem jon be.
2017. dec. 14. 22:25
 9/37 anonim ***** válasza:
98%

Helyes lány, és a személyiségét lehet könnyen megkedvelem, és szívesen barátkozom vele. De ahhoz hogy potenciális barátnőként nézzek rá valamivel nagyon de nagyon le kell nyűgöznie. Ilyenkor érzem magamon, hogy szar alak vagyok, de sajnos szexuálisan egyáltalán nem vonzódom a kövérekhez. Volt egy lány barátom, aki hihetetlenül aranyos, vicces, kedves, okos, egyszerűen szuper személyiség, és ha normál testalkatú lenne, akkor minden férfi megfordulna utána, mert nagyon szép vonásai vannak. De sajnos 130kg körüli a súlya, ami a 170-es magasságához kb kétszerese annak mint ami jól nézne ki rajta. És meg kellett szakítanom vele a kapcsolatot, mert elmondta, hogy belém szeretett (sokat ittunk), én pedig nem akartam a kést forgatni a szívében, mivel testileg semennyire nem vonzott. A mai napig elszomorodok, mikor eszembe jut az eset, mert azt hittem sokáig ennél jobb vagyok, és ha olyan a lány, akkor nem számít a külső. És ez a lány nagyon olyan volt, ami mindenben megfelelt volna, de amikor oda jutottam, hogy ha akarom lehetne több is, akkor kihátráltam.

27F

2017. dec. 14. 22:30
 10/37 anonim ***** válasza:
42%
Nagyon nem vonzó ez a töltött galamb. 😖
2017. dec. 14. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!