Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire szeretitek az ilyen ducibb alkatú nőket? (Kép)
Figyelt kérdés
Nekem ilyen alkatom van, mint a képen látható nő, egész arányosan hízok.
Csak érdeklődésképp kérdezem hogy nektek tetszenek e az ilyen nők :)
(sértegető dagadt disznós válaszokat nem kérek, ha nem jön be elég csak egy NEM válasz, Köszönöm)
N
2017. dec. 14. 21:55
11/37 anonim válasza:
A valóságban azért ha nem is mindenkinek almai nője, csak nagyon kevesen utasítanák vissza...
Nekem meg kifejezetten bejön, mint írtam.
13/37 Béla. A Király. válasza:
Egyéjszakásra is simán jöhet, nem csak barátnőnek. Azaz nem csak akkor szexi, ha szeretem is.
16/37 Alex Fly válasza:
Csinos. Az már más lapra tartozik, hogy nekem személy szerint más típus az ideálom, emiatt "nem jön be".
19/37 anonim válasza:
Ha szingli lennék barátnőnek is simán (nekem tetszik ez az alkat) nemrég volt a facen is egy csoportban ilyen képekkel illusztrált szavazásos kérdés ott is ezt az alkatot jelöltem meg számomra vonzónak. De mivel nem vagyok egy szentéletű,meg van rá az okom sajna,egyszerű (kevés sex). Így jelen állapotban is szexkapcsolatba simán belemennék egy ilyen alkatú lánnyal mivel nagyon vonz tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!