Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen alkatú fiúk/férfiak jönnek be?

A férfiak nem azért gyúrnak, hogy a nőknek tessenek, hanem hogy egymást túlkakaskodják...
A nők nem nem azért "fésülködnek", hogy a férfiaknak tessenek, hanem hogy a többi nőt egye a fene.
Mert melyik nő tudja, hogy a párjának 38-as vagy 42-es-e a karja? És melyik hapsi veszi észre, hogy mi történt a barátnőjével a manikűrösnél? Ugyan...

#9 szóval azt mondod, hogy szerinted izomban nem normális mérni a férfiasságot, de ugyanakkor magasságban meg igen?
És te beszélsz szintekről, hogy mellméretben mérik a nőket?

#15 Én még nem tettem megjegyzést egy nálam 20-30 centivel alacsonyabb férfira sem, de nekem már tettek megjegyzéseket a mellméretemre. Az ideálomat írtam le, ami két centi híjján súrolja azt a magasságot, ami nekem van. Tízből kilenc nő rávágja, hogy nem jönne össze nála alacsonyabb férfival. Bocsáss már meg, hogy nem vagyok szent.
Amúgy meg semmi bajom nincs azzal, ha valaki izmos. Csak a párom ne legyen az, mivel nem tudnék úgy vonzódni hozzá. Ez olyan, minthogy valakinek bejön a duci alkat- és van, akinek nem.

Nekem a "férfias" pasik jönnek be, ez nálam azt jelenti,hogy nem 20 kiló, az sem baj ha van egy kis pocak, ami viszont kifejezetten tetszik, az ha valakinek széles válla és izmos háta van
23L

Kicsit off, de: kifejezetten vékony testalkatú vagyok, vannak formáim, de vékony vagyok, És a testalkatomnak soha semmilyen hátrányát nem tapasztaltam, sem normális ismerkedéskor sem pedig, akkor ha csak szexről volt szó.
33F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!