Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már része valakinek szórakozó helyen való alkalmi kapcsolathoz? Értem ebbe buli utánt is!
Figyelt kérdés
Milyen idős voltál? Hogyan történt ?2017. dec. 13. 19:35
1/5 anonim válasza:
Lényegében csak ezért járok szórakozóhelyekre...
25 voltam, mikor először ilyenbe belementem.
2/5 anonim válasza:
Magyarul egyéjszakásra gondolsz. Volt igen 19/L Hogyan történt? Az túl hosszú lenne leírni. Privátban is ugyan olyan hosszú, tehát ott sem írom le.
3/5 anonim válasza:
kb 22 eves
az uncsitesom bemutatott a szorakozohely tulajanak
fecsegtunk, iszogattunk, nevetgeltunk
nagyon szimpi volt es ugy ereztem en is neki
mindig is el akartam sutni ezt a poent, ugyhogy a buli vegen megkerdeztem tole: nalad vagy nalam?
Kikerekedtek a szemei, amire en rogton ravagtam: ne valogass vazzeg:D
Mikor magahoz tert a meglepetestol elmentunk hozza.
4/5 anonim válasza:
17 éves koromtól kezdve akadnak ilyenek. Tudom mit gondolnak sokan, de engem nem izgat, ha mindketten élvezzük, számomra az bőségesen elég, miért volna baj az ha egy lány szereti a szexet?
Egyébként most vagyok 21, de szerintem 30-40 ilyen " kalandom " már volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!