Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szüzességetek elvesztésének...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzességetek elvesztésének története? Milyen volt? Mikor? Szép emlék?

Figyelt kérdés

2021. febr. 3. 19:36
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Ne is mondd, 3 napig nem tudtam leülni utána.

F

2021. febr. 3. 19:39
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

#1.

Te vagy az Tibi?

Te mondod mindig ezt mikor szóba jön..😂😂😂😂🤣

2021. febr. 3. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Az a durva, hogy úgy bevoltam állva, hogy azt sem tudom kivel volt. Valamelyik lány, és ha az a lány akire gondolok akkor inkább ki sem akarom deríteni. Nagyon egy zs kategóriás lány.
2021. febr. 3. 19:56
 4/7 anonim ***** válasza:
13%
Szintén részeg voltam, undorító kövér disznó volt a csaj.
2021. febr. 3. 20:02
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nekem nagyon jó emlék. Először mikor megpróbáltuk nagyon ideges voltam és nem állt fel. Szegény lány teljesen ki volt, ott sírt nekem hogy nem is tetszik nekem és nem vonzódom hozzá. Mondtam neki hogy erről szó sincs csak ideges vagyok. Na aztán mikor az anyja elment akkor újra megpróbáltuk és akkor végre sikerült, de ahhoz képest hogy mindkettőnknek az első volt nagyon jó volt. A vége sajnos nem úgy sikerült ahogy kellett volna mert az anyja korábban jött mint kellett volna és mikor nyílt az ajtó én egy ugrással a szoba egyik sarkából a másikba ugrottam és vettem a gatyámat😅. Gumit nem volt idő lehúzni utána meg kb rögtön mentünk bevásárolni úgyhogy egész nap rajtam volt az a szar😅. De nekem egy nagyon jó élmény és emlék volt. Nagyon szerettem azt a lányt de annak már sajnos vége.
2021. febr. 3. 20:14
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Én nem tudok csajozni de egy nagy dagadt csaj el vállalt. Aztán gondoltam jobb mint a semmi. Mondtam neki sötétben akarom és jó csajra gondoltam. Azért mégis csak jobb mint verni, és legalább szűz se vagyok. Szoktam még.dugni.
2021. febr. 3. 22:09
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Nem volt nagy szám, túlestünk rajta 5 perc alatt.
2021. febr. 4. 01:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!