Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgatja minden kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgatja minden kapcsolatban a nőt a pepecselős szex?

Figyelt kérdés
Mármint egy rendes szex az: smaci, tapi, ujjazás, dugás, szopás, ennyi. 20 perc és mindenki jól jár. Nem, ehhez képest a csajom “erotikus masszázst” akar oda-vissza, nyalás így, nyalás úgy, ki akarja próbálni a prosztata masszázst RAJTAM. Test végigcsókolgatás, ízé, minden. Kb egy óra elment, és semmi érdemleges nem történt... elvileg neki ez okoz orgazmust, de én tudom hogy kell egy kemény f*sz, meg egy jó vibrátor oszt cső, 5 perc.

2021. márc. 5. 09:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok és én is a spontánabb szex híve. Őszintén idegesít az órákig tartó, lágy romantika - bármennyire odavagyok is a pasiért. Ez van... az esetek kb 70%-ában. A maradék az, amikor igenis jólesik a kiadós "adok - kapok" , és amit a b.nőd akar, az nem is a végletekig gyengéd, tollpihékkel cirógatós, szerelmesen nézős, csöpögős olvadozás, hanem olyasmik, amiktől el lehet élvezni (nyalás, prosztatamasszázs, erotikus masszázs), én nem érezném "belealszom, olyan uncsi"-nak. Mi baj lehet ha kipróbáljátok?🤷🏻‍♀️
2021. márc. 5. 09:42
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Igen, normális esetben kell az előjáték, ami nem csak annyiból áll, bogy 3x megnyalod a punciját és fél percig tapizod, mert egy nőnek idő lehet, hogy fizikaikag felkészüljön a behatolásra, általában nem olyanok vagyunk, mint a pasik, akiknek feláll és akkor mehet azonnal minden. Bár az 1 órás előjáték nekem is kicsit hosszúnak tűnik, de a barátnőd ilyen. Nem is értem, miért jártok, amikor ennyire eltér a szexuális beállítottságotok, hogy neki hosszú érzéki előjáték kell, téged meg kb. csak a száraz bszás érdekel és nyűgnek látod az ő preferenciáit, úgy írsz róluk, mintha a fogadat húznák. Ennek nem lesz hosszú vége. Nem beszéltétek meg a vágyaitokat mielőtt lefeküdtetek vagy mi?
2021. márc. 5. 10:29
 13/13 anonim ***** válasza:
87%

Mert te csak d.gni akarsz, leüríteni a tárat a pisztolyból és kész, a nőknek meg kellenek az érzések is, a ráhangolódás. Ha neked ennyi a szex akkor menj k.vához na ott pont ezt kapod, odapucsít, dugd meg végezz és húzz el.

Azért túlzásba sem kell tolni, rá kell érezni hogy mikor minek van a helye és mennyi. Ahogy a #11-es is írta, van amikor kifejezetten idegesítő hogy a pasi még mindig csak nyal-nyal meg sz.kodik a helyett hogy férfi lenne.

2021. márc. 5. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!