Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mekkora méret felett felesleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora méret felett felesleg már szégyenkeznie egy pasinak?

Figyelt kérdés

Amikor már azt mondhatja, hogy ez jó volt x tucat csajnak, akkor ha neked nem jó, akkor veled van a baj.

Nekem 14-15 cm hosszú (attól függ, hogy fekve vagy állva mérem), illetve 3,5-3,7 cm vékony, ami körbemérve 11,5 cm. Ilyen adottsággal sosem mertem ismerkedni, szűz is vagyok és a jövőben sem fog ez változni, mert nem akarom a lelkivilágomat tönkretenni azzal, hogy ezzel a nyilvánvalóan nem éppen méretes pénisszel nem tudok kielégíteni egy csajt és esetleg meg is aláz. Ez nyilván átlagon aluli.

Viszont szerintem egy min. 18/4,5-re már lehet azt mondani, hogy nincs oka szégyenkeznie az illetőnek. A 18 a látvány miatt hasznos, de már a 17 is korrekt lenne. A 4,5 cm pedig az a vastagság, ami szerintem már a legtöbb nőnek elég kell hogy legyen.

Ti hogy látjátok?

2021. aug. 29. 16:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
94%

Ilyen nincsen, hogy ha valakinek nem jó, akkor vele van a baj. Pl itt sokszor azt olvasni, hogy 18 cm-es farok kell, de nekem az nagy lenne. Most akkor én vagyok 'defektes' csak azért, mert nekem a 15-16cm a kényelmes?

Mindenkinek más felel meg, jó lenne ha már felfogná ezt a gyk népe

N

2021. aug. 29. 16:29
 2/29 anonim ***** válasza:
75%
Ne viccelj már! A 14 cm is tökéletes méret. Teljesen átlagos! Engem tökéletesen ki tudott elégíteni az ekkora méret.
2021. aug. 29. 16:35
 3/29 A kérdező kommentje:
#1: Ha túl nagy az sosem kudarc. Nyilván azt fogja mondani a csaj, hogy túl nagy, nem azt, hogy túl kicsi és ez jó dolog a pasi számára. Fordított esetben viszont kudarc. Ezért jó, ha minél jobban "túl van biztosítva" a pasi. Az a csaj, akinek meg nem jó a nagy méret az így járt.
2021. aug. 29. 16:38
 4/29 anonim ***** válasza:
96%
Lol akkor így jártam, a kérdezőről lecsúsztam🥲 rip
2021. aug. 29. 16:40
 5/29 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon jó a nagy méret... Csak picit nagyobb az átlagnál, de még senki nem engedte análba...
2021. aug. 29. 16:42
 6/29 anonim ***** válasza:
80%
voltam mar 9centis farokkal es voltam msr 19 el is mind a 2el nagyon jo erzes volt a szex (anal is)
2021. aug. 29. 16:46
 7/29 anonim ***** válasza:
53%
A gyakorin minden nőnek megfelel a 12-14 cm farok is és zavarja őket a nagy farok, sőt a magas pasik se tetszenek neki, mert amorfok meg túlságosan fel kell rájuk nézni. Komolyan elhiszi valaki ezt a sok baromságot? :D 14-15 éve simerkedem és több száz nővel beszélgettem már. Általánosságban elmondható hogy a magas pasi és a nagy farok kb minden nőnek tetszik. Legfeljebb nem mindenkinek egyformán fontos, de senki se utasítja el ezeket. Ahogy a pénzes pasit sem. Nőjetek fel, a saját élettapasztalataitoknak higgyetek ne a gyakoris kamusoknak.
2021. aug. 29. 16:47
 8/29 A kérdező kommentje:
#7: Igazából szeretem az ilyen kérdéseket (feltenni is), mert jó szembesülni azzal, hogy mennyi hazug, álszent nő él ebben az országban. Ilyenkor arra gondolok, hogy nem is veszítettem olyan sokat azzal, hogy szűz vagyok.
2021. aug. 29. 17:00
 9/29 anonim ***** válasza:
24%
#8 Rengeteg a hazug, álszent, képmuutató nő. A férfiak között is, de a nők ezt még ersőebben művelik, mert náluk a látszat még kiemeltebb szerepet kap, mint a férfiaknál
2021. aug. 29. 17:04
 10/29 anonim ***** válasza:
35%
Neked sem kellene szégyenkezni a méreted miatt
2021. aug. 29. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!