Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, hogy csak prostituáltakkal szexelek?
Figyelt kérdés
Elítélendő, hogy csak prostituáltakkal szexelek?
Egyszerűen egy normális lánnyal nem tudom kiélni a vágyaimat. Illetve akit szeretek nem is aláznám meg.
2021. aug. 21. 15:39
12/20 anonim válasza:
Soha nem értem ezeket a kérdéseket.
Ki ítelne el, kinek akarsz mindenáron megfelelni?
Én 10 éve járok hozzájuk de nagy ívben teszek arra mit gondol erről más. Semmi közük hozzá
13/20 A kérdező kommentje:
#7 mert talán nem vállalják be a nők.
2021. aug. 21. 16:56
14/20 anonim válasza:
Egy normális kapcsolatban mutasd meg azt a nőt aki nem hajlandó ezekre? Az anál, a cumi alap, előbbi macerásabb de néha be kell menni a hátsó bejáraton is.
15/20 A kérdező kommentje:
#14, inkább te mutass egy nőt aki ezeket bevállalja.
2021. aug. 21. 18:34
16/20 anonim válasza:
Csajom nemcsak hogy vállalja de kéri is. A két nő mondjuk nem kapcsolatba való, ezt fel sem hoztam neki.
17/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem elítélendő, legősibb szakma, 2-3 ezer éve hétköznapi tevékenységnek számított, nem elítélendő dolognak. Én is inkább fizetek érte és nem azért mert nem tudnék "normális nőt" szerezni, én nem is akarok.
18/20 anonim válasza:
#17 Régen az apák vitték a fiaikat örömlámyhoz szűztelenítéste. Teljesen megszokott dolog volt. Még az ultrakonzervatív Viktoriánus korban is.
19/20 anonim válasza:
Aki nem tud róla, nem is ítélkezik.
20/20 anonim válasza:
Teljesen normális! Én amit otthon nem kapok meg, a prostiknál igen! Azt kell mondjam, nagyon szeretem a k*rvákat! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!