Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak, miért nincs barátnőm?
Sosem volt eddig csajom, alkalmi kapcsolat sem, kerülöm a nőket ahogy lehet, hogy véletlen sem okozzak magamnak kárt, viszont megyek szilveszteri buliba kollégákkal, lesz egy csomó nő. Legutóbb 10 éve voltam ilyen bulin ott azt mondtam, hogy az az utolsó mert mindenki azt kérdezte miért nincs nőm, majd sajnos munkahelyet kellett váltanom mert elhíresztelték, hogy homo vagyok, aminek nincs igazságtartalma csupán azért nincs senkim és azért tartom magam távol a nőktől mert annyira pici a péniszem, hogy kinevetnének, ha nem akarok mellé vizelni , ülve kell mint a hölgyeknek.. csak ha félig fekszem akkor látom szerencsétlent, megfogni csak 2 ujjal tudom. Tehát mindennek ez az oka, szégyen avagy sem, változtatni nem lehet rajta, és azok a vágyak amik bennem vannak csak hatalmas önuralommal tehetők félre. Fáj, nyomaszt, de fogyatékosság így el kell fogadnom.
Milyen kamu szövegek adhatóak be, amik hihetőek?
mégis úgy állva mekkora? nekem van az ismerősi körömben akinek nagyon kicsi van, 2 gyerekes apuka ettől függetlenül a felesége bevallása szerint oda teszi azt amije van rendesen ,és jól nyal ujjaz stb.
lehet kompenzálni ezzel azzal,ne keseredj el fel a fejjel szerintem az nem jó ,hogy magadba zárkózol és kompexussal éled az életed
Kérdező,sajnos jót erre nem tudok mondani,de szinte úgy vagyok mint Te.Annyi a különbség,hogy nem olyan kicsi,mint Neked(13cm),de körül vagyok metélve,és ez ugyanazt a hatást váltja ki nálam,hogy nem merek senki felé közeledni.
Elfogadtam,hogy ez lesz életem végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!