Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit mondjak, miért nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak, miért nincs barátnőm?

Figyelt kérdés

Sosem volt eddig csajom, alkalmi kapcsolat sem, kerülöm a nőket ahogy lehet, hogy véletlen sem okozzak magamnak kárt, viszont megyek szilveszteri buliba kollégákkal, lesz egy csomó nő. Legutóbb 10 éve voltam ilyen bulin ott azt mondtam, hogy az az utolsó mert mindenki azt kérdezte miért nincs nőm, majd sajnos munkahelyet kellett váltanom mert elhíresztelték, hogy homo vagyok, aminek nincs igazságtartalma csupán azért nincs senkim és azért tartom magam távol a nőktől mert annyira pici a péniszem, hogy kinevetnének, ha nem akarok mellé vizelni , ülve kell mint a hölgyeknek.. csak ha félig fekszem akkor látom szerencsétlent, megfogni csak 2 ujjal tudom. Tehát mindennek ez az oka, szégyen avagy sem, változtatni nem lehet rajta, és azok a vágyak amik bennem vannak csak hatalmas önuralommal tehetők félre. Fáj, nyomaszt, de fogyatékosság így el kell fogadnom.

Milyen kamu szövegek adhatóak be, amik hihetőek?

dec. 26. 01:17
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Reggelente szoktam cukrot néni, 4,5.. szóval ez így kilőve.

Lepontozással ne foglalkozzatok. :) Piszoárt én nem értettem soha, hogy mi a jó benne általános suliba láttam , nem tudtam mi az megkérdeztem, hogy hol a wc papír mellette meg, hogy azon nem lehet lehúzni a wc papírt így nem pisilhetek bele. ( azt mondta a házidokim, hogy mivel nem vagyok metélt így a végét mindig le kell törölni, mai napig így vagyok, de amikor foglalt a angol wc akkor gyorsan jó lenne a piszoár, de inkább akkor várok, egyszer 1 órát kellett mindig bementek elém..

dec. 26. 19:30
 22/24 anonim ***** válasza:

9 vagyok. Miért pontoztatok le ? Itt a súlyfelesleg a gond jól írtam. Ha lefogysz:

1. Előkerül a péniszed, ha 12 centi is lesz állva már jó mert az átlag 14 körüli, most azt a 2 centit letojják ha bírnak amúgy.

2. Elkezded kívánni a csajokat, előjön a libidód.

dec. 26. 21:36
 23/24 anonim ***** válasza:
Kövér is vagy és beszari is, tényleg az a legjobb, ami előző helyeden volt, hogy homi vagy
dec. 28. 17:41
 24/24 A kérdező kommentje:
Jajjj
dec. 28. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!