Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak, miért nincs barátnőm?
Sosem volt eddig csajom, alkalmi kapcsolat sem, kerülöm a nőket ahogy lehet, hogy véletlen sem okozzak magamnak kárt, viszont megyek szilveszteri buliba kollégákkal, lesz egy csomó nő. Legutóbb 10 éve voltam ilyen bulin ott azt mondtam, hogy az az utolsó mert mindenki azt kérdezte miért nincs nőm, majd sajnos munkahelyet kellett váltanom mert elhíresztelték, hogy homo vagyok, aminek nincs igazságtartalma csupán azért nincs senkim és azért tartom magam távol a nőktől mert annyira pici a péniszem, hogy kinevetnének, ha nem akarok mellé vizelni , ülve kell mint a hölgyeknek.. csak ha félig fekszem akkor látom szerencsétlent, megfogni csak 2 ujjal tudom. Tehát mindennek ez az oka, szégyen avagy sem, változtatni nem lehet rajta, és azok a vágyak amik bennem vannak csak hatalmas önuralommal tehetők félre. Fáj, nyomaszt, de fogyatékosság így el kell fogadnom.
Milyen kamu szövegek adhatóak be, amik hihetőek?
Ha lenne mivel.
Csak az ám nekem a baj, hogy egy piszoárba sem találok bele, sosem próbáltam, egyből látszik, hogy veszítenék. Ja van rajtam felesleg egyébként, állva 6 cm.
Nem jó, ha azt mondom, hogy alakul valakivel, mert kérdezik nevét aztán azt várják mutassam meg közösségi oldalon. Nekem is el kell fogadni, hogy senkim sem lesz max. valami aszexuális csaj. Olyan furcsa ebbe belemerülni gondolati síkon.
hát akkor az a baj,hogy kövér vagy és körbe nőtte a háj a kerti törpét,na most a kerti törpe is nagyobbnak látszik ha le van vágva körülötte a fű. ahelyett hogy egy életen át sopánkodnál válaszd a másik utat .kezeltesd a cukorbetegséged ha van, fogyjál le, mozgás és vátozatos étrend, életmód váltás! ha lefogysz akkor előkerül a törpe másik fele is az már 12 cm s nem kell szégyelni!az élet más területein is jobb lesz majd.
keserves munka de megéri hidd el,ha nem akkor így maradsz szépen s elvisz az első infraktus vagy más egyéb nyavaja ami az elhízottság velejárója... elnézést a "kemény szavakért" de neked kell ezért tenned .mi-én csak jótanácsokkal próbálunk s tudunk segíteni.
üdv.
Mond hogy nem akarsz kapcsolatot
Amugy meg miert kéne megindokolni? Kinek mi koze hozza?
15#
Nem is igazán tudom hogyan fogalmazzak, pedig próbáltam nem az egyént bántva(vagy edényt?) Piszoár a lelkisérülés gyűjtő intézményrendszer építményeiben van. Egy normális családi otthonba nem létesítenek piszoárt. Egy egészségesen működő rendszerben elvannak egy sárból döngölt vacaknak csúfolt 40 négyzetméteres otthonban is az emberek, 16-an is akár. Emlékszem egy fiúra, aki nem mert engedélyt kérni a tanártól, hogy tanitási idő alatt vizeljen. Még mielőtt esetleg valaki azt hinné rólam van szó, elárulom hogy nem. Egyszercsak észrevettük, hogy ott sunnyog az ajtónál. A tanár és a többiek kacagtak, én nem tartottam viccesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!