Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, hogy csak prostituáltakkal szexelek?
Elítélendő, hogy csak prostituáltakkal szexelek?
Egyszerűen egy normális lánnyal nem tudom kiélni a vágyaimat. Illetve akit szeretek nem is aláznám meg.
Mert a prostikat megalázod?
Hogyan?
Egy prostinak gond nélkül teszem be análba, élvezek az arcára, kötözöm ki, szájába élvezek, csinálom 2 nővel stb…
Ezeket normális lányok kapcsolatban 90% hogy nem vállalják. Persze érthető is. Hiszen sokan megalázónak tartják
Vagy csak egy normális nővel nem tudsz mit kezdeni, nem tudsz rá úgy hatni, nem tudod kihozni belőle, hogy nyitott legyen a vágyaidra. Így meg nagy fiú vagy mert parancsra teszik, miután megvetted az idejüket.
Szerintem nem elítélendő, így legalább a normális lányoknak több normális pasi jut. :D
Szerintem ezt bevállalná egy barátnő is.
Legalább is én simán benne vagyok ezekben.
#3. És miért kéne ráerőltetni olyan lányokra akik erre nem nyitottak, érzelmi manipulációval?
Ennél jobb a prosti… Ő tudja, hogy mire vállalkozik, ezt a pénzért teszi, szándékosan, nem érzelmi alapon, mert mondjuk meg akar felelni.
Elve az Ő vállalásai szerepelnek a hirdetésében, ami alapján felkeresi a kérdező.
Lehet találni ilyesmi vágyakkal barátnőt, de nem könnyű, enyhén szólva.
Amiket felsoroltál (a többes szexet kivéve) azokat a csajok 90%-a szerintem több-kevesebb feltétellel, de bevállalja. Nem értem ehhez minek prostihoz menni.
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!