Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Illetlenségnek tartjátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Illetlenségnek tartjátok ha pl a szeretőtök/alkalmi partneretek nem mondja,hogy pl Kellemes Ünnepeket,Boldog Karácsonyt vagy valami? Megsértődnétek?

Figyelt kérdés
tegnap 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne, akkor nem esne jól, de elviselném. F
tegnap 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretőnél igen, alkalmi partner az meg egy alkalom általában, szóval ott marhára nem érdekel.
tegnap 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

Szeretőnél igen, ott odafigyelünk a másikra.

Alkalminál nem - de velük nem is nagyon kommunikálsz. Benne van a nevében, alkalmi, legtöbbször kontaktot sem cserélsz, mert nem akarsz vele eszmecserélni, sem nagyon összefutni.

tegnap 21:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Bocsánat a rossz megfogalmazásért. Szerető/ barátság extrákkal dologra gondoltam.
tegnap 21:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
#4 ott azért "illik" mert vele szorosabb kapcsolatban vagy. Ha nem jelez ilyenkor semmit azzal jelzi hol vagy nála az értékrendi sorban - szexpartner akivel időnként dug, de érzelmileg nem érdekli te mit gondolsz, érzel.
tegnap 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítani fogok. Pedig én barátnő posztban tündököltem.
tegnap 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Szeretőm mindig ír, tegnap pont mise előtt, férjem pont figyelte a csippanást.
ma 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!