Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok akkor, ha az (alkalmi) pasinak nem áll fel az együttlétekkor?
Találkozgattam egy lánnyal, aki nagyon aranyos, kedves, de fizikailag nem igazán vonzott. Kedvességre és törődésre vágytam, nem szexre, ami tőlem ritka, mert alapvetően szexcentrikus vagyok. Ő viszont többre, szerettem volna megadni neki, de nem ment.
Eddig soha nem volt merevedési problémám, minden flottul ment másokkal, viszont nála észrevettem, hogy már csókolózás közben sem jelez a szerszám. Ennek ellenére bepróbáltam és csúnya bukta lett belőle, mert hiába "dolgoztam" rajta, vagy ő rajtam, meg se mozdult a hadnagy. Kétszer voltunk együtt, kb 5 percig voltam valamennyire merev, de abszolút semmi vágyam nem volt iránta.
Jó xarul érzem magam, egyrészt, mert belementem, másrészt mert nem tudtam kielégíteni (közösüléssel - csak máshogy).
Azóta nem beszéltünk, de nem is tudom, mit mondjak neki.. azt mégsem mondhatom, hogy csak rá nem állt fel, de így meg lehet azt hiszi impotens vagyok.
35F
Szerintem depresszióba esnék és 2 hétig nem kelnék ki az ágyból hogy mennyire ronda vagyok
Inkább hagyd ennyiben. Rosszabb lenne erőltetni
Azt hogy túl izgulja
Régen volt nővel
Még szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!