Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok alkalmipartnert?
Egy kis faluban élek tehát a "élőbe" téma kb már megbukott.
Röviden a kérdés; Melyik weboldalon/hol tudok találni alkalmi szexre 18-30éves korig molettebb nőt, mondjuk megyére osztva, az én megyémben?
Rosszlányok.hu felejtős, nem akarok fizetni érte, másrészt meg nem akarok elkapni semmit.
19/F
Válaszokat köszi előreis
Ötletnek jó csak két bökkenője van
1. Fizetős az összes társkereső (Esetleg ha tudsz egyet ami ingyenes linkeld)
2. Sportoló vagyok, és nemtudom milyen fényt vetne rám, ha kiderülne a csapattársaim közt, hogy ilyen oldalon tengek-lengek arcképpel.
#2 szerintem attól nem kell tartanod, hogy kiderülne, hogy szexelni akarsz. Kb minden férfi szexelni akar. a te korodban meg még hatványozottabban. Ha azt mondják, hogy haha szexelni akarsz. Akkor azt mondod hogy haha, igen.
Annyi hogy ne kretén módjára fogalmazd meg mit akarsz. legyen világos, de nem túl direkt.
#2 legalább elhinnék hogy nem vagy meleg. :D :D
Viszont ha ők a pasikat nézegetik a társkeresőkön akkor ők azok. :D :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!