Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz vajon olyan lány aki engedi 18 centi, 5 centi vastag farmakkal az anális szexet?
Figyelt kérdés
Sajnos még nem volt olyan lánnyal dolgom, aki engedte volna. Egynek tettem be, borzasztóan jó érzés volt, ha csinálhattam volna ott mentem remegve élvezek el, de sajnos elkezdett fájni neki elvileg és azt mondta vegyem ki, nem fog menni neki.
Nem mondom, hogy nem lehet nélküle élni, de nagyon szeretném már egy szép lány formás fenekét megdolgozni és beleélvezni felhőtlenül neki.
Csak prosti jöhet számításba majd? Most nincs párom, nyilván veszíteni valóm nem lenne, de jobban szeretném olyannak, aki a párom és akar vagy legalább konkrét azért csinálja velem mert kíván és nem azért csak, mert a pénzt látja bennem és utána menjek.
tegnap 01:49
2/9 anonim válasza:
Biztosan lesz
Páromnak is hasonló a mérete
29N
3/9 anonim válasza:
Én ezekkel a cm-kel nem tudok mit kezdeni. Nem így dől el, hogy igen vagy nem.
4/9 anonim válasza:
Te puncit se lattal meg Geza ! Hivd a lakatost , vagy a puzsert, ok szeretik ;)
5/9 anonim válasza:
Mi az a "farmakkal", amiről ír a jóember? Tudja valaki?
6/9 anonim válasza:
Ha nincs párod és komolyan gondolod írj.
7/9 anonim válasza:
Nekem 19x5 es a parommal rendszeresen csinaljuk popsiba
8/9 anonim válasza:
Csonka Pici állítólag bírja ezt a méretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!