Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, direkt is szoktátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, direkt is szoktátok “szabályozni”, hogy mennyire ügyesen szopjátok le a párotokat?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok, 27, azt vettem észre az eddigi kapcsolataim alapján hogy eléggé változó, de nem random, éppen a kedv függvényében, hanem sokszor tapasztaltam több nőnél olyat hogy ha megtettem valamit érte, megkapott valamit amit szeretett volna, vagy csak éreztem hogy aznap bármiért felnéz rám, akkor mintha sokkal ügyesebben csinálnà. Érdekes ez, hogy pl. ugyan úgy elmegyek, de sokkal kielégültebben, vagy nem is tudom hogy mondjam…nem az a kategória hogy csak essünk túl rajta és ennyi.. szóval volt hogy valamiért direkt jobban odafigyeltetek a párotokra közben? Mikor volt ilyen?
tegnapelőtt 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
96%

Mindig igyekeztem maximumot adni, de tényleg lelkesebb voltam, ha pl. hálás voltam más miatt.

Nem szándékosan fogtam magam vissza máskor, hanem mint mindennél, itt is számít a lelkesség :)

tegnapelőtt 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
90%
Kedv kérdése. Van hogy nem igénylem, de nem akarom azt se hogy nyafogás legyen belőle” gyorsan letudom” de van hogy kívánom, akkor pedig szeretem hosszadalmasan kényeztetni szórakoztatni
tegnapelőtt 22:57
 3/8 anonim ***** válasza:
19%
Nem kell jól és lelkesen csinálni, mert akkor újra akarja. 🤢
tegnapelőtt 23:24
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Kedv függvénye nálam, ha jó kedvem van, akkor sokkal lelkesebben megyek bele a szexbe is, ezáltal sokkal odaadóbban is szopok.
tegnapelőtt 23:34
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem én megorobalom mindig a maximumot adni, márcsak azért is, mert belülről jön. Engem is felpörget. Aztán lehet, hogy ez nincs mindig így, vagy a partner nem így érzi. Akaratom nem múlik. Ha nincs hozza kedvem, bele sem kezdek.
tegnap 00:32
 6/8 anonim ***** válasza:
27%
Nagy játékosok ők ám :D Szerintem a hitelfelvétel és a gyerek után már le se fog szopni engem :D már minden megvan minek erőltesse most már inkább a biztos 50% megszerzéséhez pont az kell, hogy majd semmit se akarjon velem csinálni :D Így készül az elvált de soha az életben nincs az az isten, hogy újra nősüljön pasi :D
tegnap 00:47
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
Az 50%-nyi rész ez után jön. Ha nyujtod a döntést, akkor kerül sokba.
tegnap 00:53
 8/8 anonim ***** válasza:
60%
4: vagyok: házasság, 2 gyerek és 10 év után vagyunk és még mindig le szoktam szopni, viszonylag gyakran.
tegnap 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!