Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez illetlenség volt, vagy mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
Itt aludtak rokonok aztán éjszaka hallottam, hogy halkan szexeltek. Elég érdekes volt, azt hittem 1 napot kibírnaktegnap 23:18
1/11 Fragments of Fantasy válasza:
Ha együtt voltak egy szobában, mert van olyan szoba ami "vendégszoba" akkor nem, nem volt az.
2/11 anonim válasza:
Mindenki le fogja írni, hogy nem, meg tök természetes. Én személy szerint nem csináltam volna.
3/11 anonim válasza:
Nem volt nagyobb illetlenség, mint hallgatózni.
4/11 anonim válasza:
Ha 1 napról volt szó, akkor megértem, ha illetlenségnek gondolod.
Ha mondjuk már több éjszakáról van szó, akkor természetes.
De egyébként is, ha csak 1 éjszakát alszanak itt rokonok, egyértelmű hogy azután is kimosom az ágyneműt utánuk, attól függetlenül, hogy szexeltek vagy sem.
5/11 anonim válasza:
Egy új helyen mindig jó érzés megreszelni az asszonyt. Arra azért vigyázni kell, hogy a ne legyen plafonig csupa sperma a szoba, de ez megoldható. Szóval nem volt bunkóság szerintem.
6/11 anonim válasza:
Lehet pont az izgatta őket, hogy halkan kell szexelni, mert amúgy már nem nagyon szoktak, ha egyedül vannak úgy unalmas már.
7/11 anonim válasza:
Savanyú a szőlő? Illetlenség hallgatózni
8/11 he84 válasza:
Ne haragudj kérdező, de hallgatózni inkább illetlenség. Eléggé fura és szomorú, hogy csak mert valakik vendégségben vannak, akkor ne szexeljenek, nincs ebben semmi illetlenség, pláne hogyha halkan csinálják. Inkább örülj neki, hogy direkt halkan csinálták és nem hangosan, annál érthető, ha némiképp zavaró, de ez esetben nem így volt. Az is lehet, hogy alapból aludni készültek, de egymáshoz bújás közben mégis rájuk jött fokozatosan a petting, majd a többi. Ez nem bűn. Ez aztán a "szeretet" mások felé, meg a megértés, de ezek szerint ez hiányzik belőled már az ünnepeknél is, ami azért szomorú.
9/11 anonim válasza:
Kérdező gondolom te nem szexeltél. Szóval csak irigy vagy :)
10/11 anonim válasza:
Szerintem is illetlenség. Másra kényszeríteni a szexualitásom beteg dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!