Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első randin orgazmusképességrő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin orgazmusképességről érdeklődni illetlenség?

Figyelt kérdés

2023. jan. 2. 21:34
A kérdező szavazást indított:
Csomagolás kérdése
Igen
Nem
32 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem az érdekel első randin,hogy mi a lány érdeklődési köre,hobbija,miket szeret csinálni,mik az elképzelései a jövőről.

Lehet én vagyok maradi,de szerintem ilyeneket nem illik feszegetni hogy miket szeret az ágyban vagy hányszor van orgazmusa. 39F

2023. jan. 2. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, sőt beszélj a hüvely átmérőjéről, a farkad hosszáról és keresztmetszetéről, hány mg ondót lősz ki, stb.
2023. jan. 2. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetlenség, csak arról árulkodik hogy mennyire nem tudsz nőkkel kommunikálni semmiről csak a baxasrol, szóval rövid életű lesz a randi.
2023. jan. 2. 23:09
 4/7 Cpt_Obviously ***** válasza:
62%
Attól függ milyen a randi, mert simán lehet annak is ágy a vége.
2023. jan. 3. 00:00
 5/7 anonim ***** válasza:

2-es, ezt megkönnyeztem.

Tudsz még további lényeges, szexualitással kapcsolatos paramétereket és teljesítményfaktorokat? Nagyon érdekelne.

Én írok egyet lányokra, fogadó oldal: fasság elviselés (db)/perc.

2023. jan. 3. 00:11
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Első randi után chat-sex közben kérdeztem meg a csajt,hogy tud e spriccelőset élvezni.

Nem volt kiakadva.

Szóval szerintem a ha jo pillanatba hozod elő akkor nem lesz belőlle...sértődés vagy mi?

Ha csajszi vagy, akkor bármikor megkérdezhetsz erröl egy pasit.

2023. jan. 3. 00:33
 7/7 anonim ***** válasza:
95%

Fura, de férfiként tutira nem kérdeznék rá első randikon. Viszont nő már kérdezett tőlem első randin olyat, hogy szeretem nyilvános helyen, teljesen borotvált vagyok-e és szeretem-e az orális szexet?

Nem mindegy hogy adod ezt elő, közönségesen vagy becsomagolva? A kérdéses nő annyira felhúzott a kérdéseivel, hogy pontosan tudtam, hogy nemsokára bevetés lesz. Felmerült bennem, hogy csak azért csinálja mert játszadozni akar, de szerencsére nem ez volt a szándéka.

4x évesen már mindenféle randim volt, általában nagyon visszafogott vagyok és nem hozom szóba a szexet. Imádom a táncokat, főleg a társas táncokat, több mint 20 éve tanulom és soha nem bántam meg. Amikor egy buliban felkérek egy nőt táncolni már akkor érzem rajta, hogy szexuálisan passzolunk-e, gyakorlatilag egy előjáték. Arra többször volt már precedens, hogy tánc után leültünk ismerkedni és mondtam a partnernek, hogy szerintem az ágyban is maradandót tudnánk alkotni, volt aki vette a célzást.

2023. jan. 3. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!