Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin orgazmusképességről érdeklődni illetlenség?
Engem az érdekel első randin,hogy mi a lány érdeklődési köre,hobbija,miket szeret csinálni,mik az elképzelései a jövőről.
Lehet én vagyok maradi,de szerintem ilyeneket nem illik feszegetni hogy miket szeret az ágyban vagy hányszor van orgazmusa. 39F
2-es, ezt megkönnyeztem.
Tudsz még további lényeges, szexualitással kapcsolatos paramétereket és teljesítményfaktorokat? Nagyon érdekelne.
Én írok egyet lányokra, fogadó oldal: fasság elviselés (db)/perc.
Első randi után chat-sex közben kérdeztem meg a csajt,hogy tud e spriccelőset élvezni.
Nem volt kiakadva.
Szóval szerintem a ha jo pillanatba hozod elő akkor nem lesz belőlle...sértődés vagy mi?
Ha csajszi vagy, akkor bármikor megkérdezhetsz erröl egy pasit.
Fura, de férfiként tutira nem kérdeznék rá első randikon. Viszont nő már kérdezett tőlem első randin olyat, hogy szeretem nyilvános helyen, teljesen borotvált vagyok-e és szeretem-e az orális szexet?
Nem mindegy hogy adod ezt elő, közönségesen vagy becsomagolva? A kérdéses nő annyira felhúzott a kérdéseivel, hogy pontosan tudtam, hogy nemsokára bevetés lesz. Felmerült bennem, hogy csak azért csinálja mert játszadozni akar, de szerencsére nem ez volt a szándéka.
4x évesen már mindenféle randim volt, általában nagyon visszafogott vagyok és nem hozom szóba a szexet. Imádom a táncokat, főleg a társas táncokat, több mint 20 éve tanulom és soha nem bántam meg. Amikor egy buliban felkérek egy nőt táncolni már akkor érzem rajta, hogy szexuálisan passzolunk-e, gyakorlatilag egy előjáték. Arra többször volt már precedens, hogy tánc után leültünk ismerkedni és mondtam a partnernek, hogy szerintem az ágyban is maradandót tudnánk alkotni, volt aki vette a célzást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!