Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illetlenség ilyet megkérdezni? /F
Van egy csaj akivel beszélek, és látni a képein hogy nem hord melltartót, pedig azert vannak mellei.
Nem tartom rossz dolognak hogy nem hord valaki melltartot, sot nekem tetszik is.
De kivancsi vagyok ra hogy vajon o miert donthetett igy, ezert arra gondoltam hogy meg kellene kerdezni.
Nem szamonkeroen akarom megkerdezni hogy “te miert nem birsz melltartot hordani?” Hanem inkabb erdeklodoen, mivel erdekel a tema, es erdekel a velemenye es a tapasztalata a dologrol.
Szerintetek igy is illetlenseg lenne?
Miért fontos ez? kötelező hordaniuk?
Én imádom azokat a csajokat akik sohasem hordanak. :)
Pont ezt irtam hogy en is imadom. Es nem kotelezo, szeretem ha valaki nem hord.
De erdekel a velemenye es a tapasztalata a dologrol hogy miert dontott igy
Attól függ, hogy mennyire vagytok jóban.
Szerintem vezesd fel úgy, hogy azt mondod: "Egyre több lányt látok, akiken látszik, hogy nem hordanak melltartót, szerinted ennek mi lehet az oka?" Vagy valami ilyesmi. Hátha magától mondja, hogy ő sem hord vagy ha nem is mondja ezt, de elkezdheti mondani a lehetséges okokat.
24F
Én se szoktam hordani, kényelmetlen.
27F
Én sem hordok, és ha olyan ember kérdezné, akivel már vagyok annyira jóban, hogy ilyen témáról is beszéljünk, akkor nem lenne illetlenség.
22/l
A kapcsolatotok jellegétől függ. Tedd fel a kérdést, van olyan jó és bizalmas a viszonyotok hogy megkérdezd tőle hogy a párjával mivel védekezik? Ha igen, akkor a melltartóra is rákérdezhetsz.
Annyit jegyeznék meg, azt írtad "látni a képein" azaz személyesen nem ismered. Ha randizni akarsz vele akkor ne a melleiről érdeklődj, hanem a hobbijairól, meg hogy mikor érne rá összefutni veled.
Én sem hordok egyáltalán, észreveszem hogyha megbámulnak de engem soha nem érdekelt más véleménye. Egy nénike egyszer azt mondta hogy jobb lenne ha felvennék egy melltartót, ne így mászkáljak a nyílt utcán, és hogy túl nagy ahoz hogy ne hordjak. Megmosolyogtam picit, de a válaszom az volt neki, hogy az csak mellbimbó, mindenkinek van.
Sztem semmi illetlenség nincs hogyha megkérdezed. Bár valós hogy az lesz a válasza, hogy azért nem hordja mert utálja:D
Legszívesebben én se hordanék. Most találtam rá ezekre a merevítő nélküli melltartókra, nem nyom, nem szúr sehol és egész kényelmesek. Elég vékonyak ezek, néha azért látszódik a bimbóm ha nagyon vékony pólóban vagyok, de ennyit még eltudok viselni. Ha nagyon látszana akkor kicsit szégyenérzetem lenne.
Szerintem illetlenség erre rákérdezni ha nem vagytok nagyon jóban. Nekem nagy a mellem, és ha erre irányuló kérdést kapok olyan embertől akit nem igazán ismerek, akkor kicsit szarul esik azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!