Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudhatnám ezt meg?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudhatnám ezt meg? illetve illetlenség lenne lefeküdni vele? 25L

Figyelt kérdés

Elkezdtem ismét komolyabban odafigyelni az étkezésemre+edzeni járni, és kezdésként személyi edzőhöz megyek.

Viszont annyira jó képű az edzőm hogy nehéz megállni hogy csak a gyakorlatokra figyeljek miközben ő hozzám ér, és kedves velem stb.

Hogyan tudhatnám meg hogy én sem vagyok közömbös számára?

2023. febr. 10. 08:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
29%
Edzés közben mikor lefigyel, hirtelen leszopod. Ha hagyja akkor nem vagy közömbös.
2023. febr. 10. 08:25
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Mivel ő a férfi, és te nő,

Így 99% az esélye annak hogy lesz szex is.

Ha a nő akarja.

2023. febr. 10. 10:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Érintsd meg te is párszor pl a kezét "véletlenül" és figyeld a reakcióját. Ha nem közömbös neked szerintem már észrevette a viselkedésedből.
2023. febr. 10. 10:44
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem lenne illetlenség ágyba bújni vele HA az edződ is akarja. Mindazonáltal nem te vagy az egyetlen nő akit edz, hidd el hogy találkozott már jópárszor ezzel a jelenséggel. Kell némi élettapasztalat hogy kiszűrd csak a "hivatali" kedvesség (amit minden vendég felé megtesz) van benne, vagy megfordult a fejében már "valami".

Beszélgess vele edzés után, erről-arról, szórakozásról. Érzékelni fogod mennyire akar megnyílni. Ezen a vonalon tovább gördítve a hétvégi programjáról félkérdéseket tegyél fel. Előbb-utóbb rájön hogy be akarsz csatlakozni.

2023. febr. 10. 11:47
 5/14 mikeXxX ***** válasza:
100%
Ha egy újabb numera szeretnèl lenni a sorban akkor hajrá kezdj ki vele (Tapasztalat napi szinten vagyok ilyen emberek között) . 43f
2023. febr. 10. 12:42
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Haha. Haverom edző, egy halom ilyen csajt lekoptat.
2023. febr. 10. 13:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy a 2. leírta. Ha a nő akar valamit, akkor lesz is! Ha a férfi akkor nem biztos! Mindig a nő dönti el! Sajnos!
2023. febr. 10. 13:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én férfi vagyok, és szoktam dönteni.

Szerintem ez kettőn áll.

Jah, hogy az ocsmány sörhasú, magával nem törödő férfiak, és a gusztustalanúl elhanyagolt magukat nőnek nevezni merő hulladékok nem kellenek, csak a selejteknek?

Hát, ez már csak így van. De megnyugtatok mindenkit: Ha nincs egy fogad sem, akkor is van lehetőség változtatni.

2023. febr. 10. 19:37
 9/14 A kérdező kommentje:

Ööö.. Én azért nem mondanám magam elhanyagolt, hulladék nőnek, mert attól h nem edzettem még igyekeztem odafigyelni a kajálásra+ a teremben is odajött hozzám 2 pali mikor ott volt az edzőm, és ő koptatta le helyettem őket😅

2023. febr. 11. 18:02
 10/14 anonim ***** válasza:
0%

Persze, mesélj még.

Én aktívan kondizom, már idestova 10+ éve, mégsem láttam sosem a teremben olyanokat, akik a nőket bámulják, vagy épp felszedni akarják őket. Szerintem te csak az egod akarod fényezni azzal, hogy ilyenekről fantáiálsz.

2023. febr. 11. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!