Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők! (Lányok?) Akik eleinte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! (Lányok?) Akik eleinte ÓZD KODTAK a kettős behatolástól, de később belementek (illetve inkább beléjük mentek), és félelmeik ellenére nagyon megkedvelték a DP-t, megkérdezhetem, hogy egyrészt mitől adtak férjüknek zöld utat? Másrészt... Lent!

Figyelt kérdés

Másrészt mi lett számukra oly kedves eme új felállásban? Pontosabban fogalmazva: milyen (jó/kellemes) érzések léptek színre bennük a DP-k során? Mik voltak ezek a jó érzések? Hogyan élték át?

Összegezve: mind az újszerű (kellemes, vagy egyenesen mámorító) érzések átélése érdekes e kiírásnál, mind pedig azok a dolgok, melyek miatt szabad utat adtak párjuknak, hogy benne vannak a duplákban?

dec. 25. 23:27
 1/8 A kérdező kommentje:

Ódzkodtak...

Nem figyeltem, gyorsan írtam, mobil javította.

dec. 25. 23:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Mik miatt döntöttek úgy, hogy belemennek - és mik, milyen érzések miatt szerették meg? Ez a két kérdés.
dec. 25. 23:33
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Nos nalunk abban a formaban nincs klasszikus 3mas, hogy van egy haramdik fel, hanem mi egy dildot hasznalunk erre. Mivel nalunk elotte mar mind a ket tipusu (popsi/punci) mukdoott az egyuttletek soran, ezert kiprobaltuk "egyutt". Az ujdonsag varazs anagyot adott az elso nehany alkalommal es mai napig is tud elveztet nyujtani, de osszesegeben kulon kulon en jobban elvezem, mert kevesbe korulmenyes.
dec. 25. 23:40
 4/8 anonim ***** válasza:
11%
Harmadikat nem is vennétek be kedves utolso?
dec. 25. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Amikor a párom először felhozta, az volt az egyetlen feltételem, hogy csak akkor csinálhatja análisan, ha először én tehetek be neki egy dildót. Belement, mindketten élveztük mindkettőt. Ezután már magától jött, hogy akkor egyszerre legyen bennem farok és dildó is, már csak a puszta kíváncsiság nyomán is. (A #3-mashoz hasonlóan mi is dildóval csináljuk. Amikor volt is hármasunk, akkor a másik pasi nekem sehova nem tehette, csak szájba.)
dec. 25. 23:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
#4: Nem, nekunk ez igy nagyon megfelel.
dec. 26. 00:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem a párom beszélt rá évekkel ezelőtt. Harmadiknak egy ismerős pasit vettünk be. Mindketten nagyon gyengédek voltak, hagyták, hogy én mozogjak, amikor már bennem voltak mindketten. Olyan orgazmusom volt, mint még soha. Azóta rendszeresen csináljuk más partnerekkel is. N
dec. 26. 09:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Férjemmel régebben próbáltuk egy műpénisszel amivel a végén már nagyon élveztem.

Aztán egyszer felvételre hogy kipróbálnam e egy igaziak is és nem bántam meg.

45N

jan. 15. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!