Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy nő párkapcsolatban zöld utat adjon a pasijának ahhoz, hogy más nőt dugjon meg?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, ha pl bármilyen egészségügyi gond miatt a nő libidója konkrétan nulla, nem megy a szex, nem is kívánja egyáltalán. De tisztában van vele, hogy a pasija farka szétdurran, és szüksége van rá. Ilyen esetben van olyan nő, aki azt mondja, hogy dughat más nővel? Vagy legalább valaki kielégítse kézzel, vagy szájjal? Mi a véleményetek erről? Elméleti szinten.2024. jan. 27. 19:40
1/8 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyenről. De ez téged ne tartson vissza semmitől!
2/8 anonim válasza:
Van, nem ritka. Nyitott kapcsolatnak hívják. Voltam ilyenbe nekem bejött.
3/8 anonim válasza:
Minden is létezik egy párakapcsolatban.
4/8 anonim válasza:
A mai társadalom tagjai képesek erre, gondolkodás nélkül is.
5/8 anonim válasza:
Igen létezik. Vannak ilyen szánalmas nők páran.
Mint ahogy olyan is van hogy meg van engedve hogy a feleség más nőkkel perverzkedjen.
6/8 A kérdező kommentje:
5ös
Oké, de az nem szánalmas, ha mondjuk hónapokig hozzá sem nyúl a férje farkához, de más nőkre sem nézhet rá a férfi? Ez milyen?
2024. jan. 28. 08:17
7/8 anonim válasza:
Attól függ mit kap a nő cserébe? Ha egymással nem klappol a szex, de minden más igen és ez egy közös megegyezés, akkor lehet működhet. /23N
8/8 anonim válasza:
A férj is magához tud nyúlni. Válni is tud. Csajozhat is, akár a nő engedélyével.
Mindegyik megoldás létezik. Mi ebben a meglepő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!