Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsem ez az exem? Kb egy hete dobott a barátnőm egy nevetséges indokkal (kb mintha azt mondta volna hogy azért szakítsunk mert zöld a szemem. ) tudom hogy áll valami a háttérben nem tudok aludni, enni minden nap vele álmodom szinte.
Hányok az ilyen "nem akart megsérteni" típusú sunnyogásoktól. Ez sohasem a tapintatról szól, hanem a félelmekről, hogy az illető nem meri felvállalni az őszinteséget.
Jobban is jártál KÉrdező, az ilyen luvnya nem érdemel meg téged, nem neked, hanem magának mondott nemet.
Kikészülsz? Természetes.
Engem 15 év után dobtak ZÉRÓ indokkal. Csak nyimnyámmogás volt meg sunnyogás.
Elég jó VIP vevő voltam a környékbeli itakdiszkontokban meg máshol is egy ideig.
Aztán kijöttem belőle. Ennyi.
Az emberek jönnek-mennek az életünkben, sajnos ezt el kell fogadni.
Belőlem pl kiölődött a nők iránti feltétlen bizalom képessége, mert 5 éve volt a szakítás, de azóta is csak egy répaföldön csajozok. (Sok a gyökér)
De mára megtanultam ezt az egészet leszarni.
Nézd, ha találkoztok, a korrektség jegyében megkérheted, hogy indokolja meg.
Ezt vagy megteszi, vagy nem. Ha indokol, akkor lehet még jobban fogsz szenvedni (pl. ha kiderül, hogy megcsalt), ha nem indokol.. nos, legalább nem utána derül ki, hogy félreismerted, hogy belevágtatok abba az emlegetett közös jövőbe.
Megalázni magad felesleges, hogy visszakönyörögsz vagy ilyesmi. Attól csak neked lesz rosszabb.
Tudom, hogy ez most úgyse hat meg, de lesz ennél jobb. Más gyógyír nincs, mint az idő. Kitartást!
Akkor annyit és semmit se ér...
Ha nem érdemelsz két év után annyit, hogy az igazat a szemedbe mondja nem vesztettél sokat.
De mégis mi volt az indok? Lehet valós csak nem tudod elfogadni még túl mély a fájdalom.
Idővel könnyebb lesz, 20 évesen nem ér véget a világ egy szakítás miatt. Én 11 év után váltam és itt vagyok, mindenki túl esik ilyenen
Most biztos rossz, bár nekem is volt előtte kapcsolatom azt hittem ő az. Utána később jött a szerelem hozzá is mentem. Bár igaz válás lett a vége, de közel sem volt olyan szerelem mint ami előtte volt. Azt is ki kell bírni, nem könnyű nem azt mondom, talpon kell maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!