Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Ginseng zöld teakeveréknek is van vágyfokozó hatása?
Nem valószínű, hogy jelentős hatása lenne. A boltban kapható pickwick meg hasonló teakeverékek nem sok sz4rt érnek.
Én egyszer vizsgaidőszakban próbáltam a szellemi frissességemet felturbózni ilyen ampullákkal:
De még ez sem okozott különösebben érezhető szexuális vágyfokozódást... Pedig azért ez egy elég nagy múltú és elterjedt készítmény. Tanuláshoz viszont jó volt, jobban tudtam koncentrálni, kitisztította a fejem a felesleges gondolatoktól.
1-es:
Nem ismét... megin' zeng ;) :D
2-es:
Értem; esetleg tapasztalat arról, hogy mondjuk ételre reszelve ginseng gyökérnek van-e jelentősebb hatása?
Amúgy köszönöm a válaszotokat!
Csak ezt a fajta ginseng készítményt próbáltam. Gyökeret még nem vettem sosem. Egyáltalán olyat hol lehet?
Mondjuk a házilag reszelt gyökérrel lehet hogy vigyázni kell, nem tudom, hogy nagyobb dózisnak milyen élettani hatásai vannak.
Akkor inkább próbáld ki a Kyani Nitro Fx cseppeket,
vagy a MACA VIBE kapszulát.
Zakathol:
Olvasgattam azóta, valóban vigyázni kell az adagolással, pl. -ahogy Te is írtad- magas vérnyomás, vagy terhesség esetén nem hasznos. Kapni amennyire tudom, bioboltokban lehet; nem nagyon láttam eddig sehol, igaz nem is kerestem.
6-os:
Nem a ginsengen van a hangsúly, hasznos afrodiziákumot keresek, így bármilyen más ötletnek/tippnek örülök :)
Vakondka:
Köszönöm a tippet, utánajárok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!