Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldog karácsonyt! Vannak itt olyanok, akik épp szerelmesek?
Még egyszer boldog karácsonyt mindenkinek:)
Tudom,hogy sokan elég rossz hangulatban vannak,úgyhogy arra gondoltam,hogy adok nektek egy kis ajándékot:)
Úgyhogy mindenki,aki ide téved zöld kezet kap tőlem:)
(korlátlan a limit,úgyhogy nyugodtan használjátok a fantáziátokat,hogy minél többet kapjatok:))
Köszönöm. Neked is Boldog Karácsonyt kívánok!:)
Igen,de reménytelenül...
Neked is nagyon boldog karácsonyt kívánok :)
Épp szerelmes vagyok, de tudom hogy nem lehet az enyém mert van barátja. Én ezt tiszteletben tartom.
De érzek egy hiányt hogy nincs barátnőm, picit szomorú is vagyok miatta, de pozitívan nézek inkább előre, elvégre ha savanyú pofával megyek emberek közé úgy nem is igazán lesz szerencsém.
Ez van ilyen az élet :)
első válaszoló, csak nem szereted az szgj-t?:3:DD
a kérdésre válaszolva: nem tudom, hogy ez szerelem e, de minden egyes pillanatba rá gondolok. :s
és kicsit rossz, hogy ő valószínűleg nem bír... bár nem tettem semmit azért, hogy kedveljen.. :DD
boldog karácsonyt ^^
Köszi,mindenkinek:)
Ne aggódjatok,majd csak összejön.Majd szurkolok nektek:)
(mentek a zöld kezek is:))
Igen, nagyon szerelmes vagyok, csak hát reménytelen a helyzet.
Egyébként boldog karácsonyt mindenkinek!
1# hogy egy bizonyos Jeanne d'Arc szobor van az aulába :o vagy rosszul emlékszem?:DDD
lehet megártott a sok bejgli :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!