Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek agy husibb lány legtöbbször amolyan 'nincs ló jó a szamár is' választás?
Szeretnék szexpartnert, de jelenleg sajnos kicsit husis vagyok. Eléggé félek, hogy ha így nyitnék valaki felé, akkor az lesz benne, hogy hiányzik a szex, szóval bevállal engem is, mert hát annyira mégsem vagyok vészes..
Nagyon rosszul esne az ilyen és el szeretném kerülni. Szerintetek hogyan tudnám? Mire figyeljek? Hogy viselkedjek?
Arra gondoltam, talán ha én soha nem kezdeményezek, megvárom hogy egy férfi tegye, akkor talán ő azért teszi, mert tetszem is neki. Ha meg én kezdeményezek, lehet nem jövök be a pasinak, de úgy van vele, hogy ha már felkínálkozom, akkor jó leszek dugásra
"Az meg olyan kínos, ha ugyanolyan nehéz vagyok"
Telt nő vagyok, jellemzően vékony vagy max. átlagos pasijaim voltak. Soha nem volt ebből probléma. Most is egy magas, vékony pasi udvarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!