Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek agy husibb lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek agy husibb lány legtöbbször amolyan 'nincs ló jó a szamár is' választás?

Figyelt kérdés

Szeretnék szexpartnert, de jelenleg sajnos kicsit husis vagyok. Eléggé félek, hogy ha így nyitnék valaki felé, akkor az lesz benne, hogy hiányzik a szex, szóval bevállal engem is, mert hát annyira mégsem vagyok vészes..

Nagyon rosszul esne az ilyen és el szeretném kerülni. Szerintetek hogyan tudnám? Mire figyeljek? Hogy viselkedjek?

Arra gondoltam, talán ha én soha nem kezdeményezek, megvárom hogy egy férfi tegye, akkor talán ő azért teszi, mert tetszem is neki. Ha meg én kezdeményezek, lehet nem jövök be a pasinak, de úgy van vele, hogy ha már felkínálkozom, akkor jó leszek dugásra

2021. aug. 7. 22:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi az hogy kicsit husibb?

Nekem csak a szép kerek női alak tetszik és a sovány , manőken alakot meg se látom.

Vagy ha látszik a csípőcsontja, az borzasztó nekem.

2021. aug. 8. 07:11
 12/21 anonim ***** válasza:
Imádom a Husis csajokat kényeztetni. Vonzóak,Izgatóak, vadítóak
2021. aug. 8. 07:13
 13/21 anonim ***** válasza:
6. Ha így van ahogy itt leírod akkor te vagy az ideális csaj.
2021. aug. 8. 07:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Számomra ideális választás lenne egy husisabb lány, mert én pont azt szeretem. F
2021. aug. 8. 07:16
 15/21 anonim ***** válasza:

Leírásra tökéletesnek hangzik a testalkatod, én biztos megudvarolnálak. :) Merrefelé laksz?

25/F

2021. aug. 8. 08:44
 16/21 A kérdező kommentje:

Meglepett ez a sok pozitív válasz. Szerintem ez a súly sok, mert én azt látom, hogy az átlag férfiak is 80-85kg körül vannak. Az meg olyan kínos, ha ugyanolyan nehéz vagyok:/

Meg tudom, hogy itt az oldalon állítólag a férfiaknak bármi jó lenne, de szerintem a való életben más a helyzet. Ott csak a modell lányok mennek, mindenkinek ők kellenek. Ők az alfa nők

2021. aug. 8. 09:11
 17/21 anonim ***** válasza:
Nehogy azt hidd hogy csak a modell lányok kelendőek, nagyon sok pasi van, aki jobban szereti a husis lányokat. F
2021. aug. 8. 09:26
 18/21 anonim ***** válasza:
A való élet sem más, mindenkinek más a zsánere, és bármilyen nő lehet vonzó. Én imádom az olyanokat, mint Te, de nem azért, mert úgy gondolom, hogy csak ennyit érdemlek, hanem mert ez az alkat hoz lázba természetesen, a vékony, törékeny nők számomra inkább gyerekesnek és fejletlennek hathak.
2021. aug. 8. 09:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem kell paráznod. Férfiként írom, hogy a többségünknél az a súly amit te írtál, az még bőven jó. Nálunk dolgoznak diákcsajok, és van köztük, aki husibb (úgy ahogy te, és úgy is oszlik el rajta), de a dolgozók többsége vonzónak tartja.

Amúgy biztos véletlen, hogy a "modell" csajokra sok férfi azt mondja, hogy "k*rvára gebe".

2021. aug. 8. 10:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz, nem a súly számít, hanem a kisugárzás. Van ilyen ismerősöm, aki ilyen 85 kg körüli teltkarcsú, de olyan dögös, és olyan jó kisugárzása van, hogy csak úgy válogat a pasik között. Aki meg önbizalomhiányos, és elbújik, mert 85 kg, az nem kell a pasiknak sem.
2021. aug. 8. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!