Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek agy husibb lány legtöbbször amolyan 'nincs ló jó a szamár is' választás?
Szeretnék szexpartnert, de jelenleg sajnos kicsit husis vagyok. Eléggé félek, hogy ha így nyitnék valaki felé, akkor az lesz benne, hogy hiányzik a szex, szóval bevállal engem is, mert hát annyira mégsem vagyok vészes..
Nagyon rosszul esne az ilyen és el szeretném kerülni. Szerintetek hogyan tudnám? Mire figyeljek? Hogy viselkedjek?
Arra gondoltam, talán ha én soha nem kezdeményezek, megvárom hogy egy férfi tegye, akkor talán ő azért teszi, mert tetszem is neki. Ha meg én kezdeményezek, lehet nem jövök be a pasinak, de úgy van vele, hogy ha már felkínálkozom, akkor jó leszek dugásra
Mi az hogy kicsit husibb?
Nekem csak a szép kerek női alak tetszik és a sovány , manőken alakot meg se látom.
Vagy ha látszik a csípőcsontja, az borzasztó nekem.
Leírásra tökéletesnek hangzik a testalkatod, én biztos megudvarolnálak. :) Merrefelé laksz?
25/F
Meglepett ez a sok pozitív válasz. Szerintem ez a súly sok, mert én azt látom, hogy az átlag férfiak is 80-85kg körül vannak. Az meg olyan kínos, ha ugyanolyan nehéz vagyok:/
Meg tudom, hogy itt az oldalon állítólag a férfiaknak bármi jó lenne, de szerintem a való életben más a helyzet. Ott csak a modell lányok mennek, mindenkinek ők kellenek. Ők az alfa nők
Kérdező, nem kell paráznod. Férfiként írom, hogy a többségünknél az a súly amit te írtál, az még bőven jó. Nálunk dolgoznak diákcsajok, és van köztük, aki husibb (úgy ahogy te, és úgy is oszlik el rajta), de a dolgozók többsége vonzónak tartja.
Amúgy biztos véletlen, hogy a "modell" csajokra sok férfi azt mondja, hogy "k*rvára gebe".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!