Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek agy husibb lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek agy husibb lány legtöbbször amolyan 'nincs ló jó a szamár is' választás?

Figyelt kérdés

Szeretnék szexpartnert, de jelenleg sajnos kicsit husis vagyok. Eléggé félek, hogy ha így nyitnék valaki felé, akkor az lesz benne, hogy hiányzik a szex, szóval bevállal engem is, mert hát annyira mégsem vagyok vészes..

Nagyon rosszul esne az ilyen és el szeretném kerülni. Szerintetek hogyan tudnám? Mire figyeljek? Hogy viselkedjek?

Arra gondoltam, talán ha én soha nem kezdeményezek, megvárom hogy egy férfi tegye, akkor talán ő azért teszi, mert tetszem is neki. Ha meg én kezdeményezek, lehet nem jövök be a pasinak, de úgy van vele, hogy ha már felkínálkozom, akkor jó leszek dugásra

2021. aug. 7. 22:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
69%

Ha gondolod küldj egy képet és írok véleményt.

Igy picit kevés.

2021. aug. 7. 22:55
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha szexpartnert szeretnél, akkor nem mindegy? Mert ha párt keresnél komoly kapcsolatra akkor még érteném, de ha dugópajtit, akkor semmi jelentősége.
2021. aug. 7. 22:56
 3/21 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szeretném megalázni magam azzal, hogy olyannal legyek, aki nem tart maximálisan vonzónak. A jó szexhez sok dolog kell, többek közt ez is. Főleg ez:D mi másért szexelne két ember, ha nem a vonzalom miatt?
2021. aug. 7. 22:57
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én duci lányként sosem èreztem hogy ne kívánnának... nagyon gázos a helyzeted?
2021. aug. 7. 22:58
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Kiírhatnád mennyi a súlyod és a magasságod.

Kicsit husis némelyik lánynál csak önkép zavart jelent, más meg nehezebb, mint én férfiként.

Van akit az is vonz, férfiak sokfélék.

2021. aug. 7. 23:02
 6/21 A kérdező kommentje:
Kb 15kg plusz van rajtam. De nem vagyok ilyen szétfolyós típus, meg narancsbőröm sincs gyakorlatilag. Meg arányosan oszlik el rajtam, nincs nagy hasam vagy hatalmas fenekem. De nyilván mindenhol van egy kis plusz, ez látszik
2021. aug. 7. 23:03
 7/21 A kérdező kommentje:
173cm 80 kg bár ez sokat nem mond
2021. aug. 7. 23:04
 8/21 anonim ***** válasza:
84%
Az szinte semmi :) szeretik a fiúk ha van mit fogni :) legyen önbizalmad és pasizz nyugodtan ;)
2021. aug. 7. 23:07
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Vagy pont te vagy az igazi, mert nagyon sok jó nő van, aki nagyon szexi attól a plusz súlytól.
2021. aug. 7. 23:08
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Figy' ha egy pasi meg akar dugni akkor azért teszi mert kíván. Ettől még lehet már másnap találkozik egy másik csajjal akit még jobban kíván és utána vele dug nem veled. Ha ezt el akarod kerülni akkor ne kóbor numerákban dugj minden második pasival, hanem kapcsolatban miután megismertétek egymást és kialakult némi érzelmi kötődésnek nevezett dolog.
2021. aug. 7. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!