BGE vagy ELTE? A gazdmen szak érdekelne. Szerintetek melyik egyetem lenne jobb választás?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg melyik másik egyetem jöhetne még szóba (a BME és a Corvinus kivételével)?
Valószínűleg felvennének a Corvinusra, de az új ösztöndíjrendszer miatt úgy érzem nekem ez nagyon stresszes lenne. A BME-t szintén túl nehéznek vélem.
A Corvinus és BME után hol lenne a legérdemesebb elvégezni a gazdmen szakot?
2021. jan. 19. 11:00
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem hogy a BME BGE ELTE között bármekkora színvonalbeli különbség lenne, de ha fölvehetnek, egyértelmű a Corvinus a közösség és szakkollégium rendszer miatt.
A BGE-n nemtom melyik kar a gazdmen, de ha KKK, az sajnos kinn van a 16. kerben, az hátrány. ELTE-re nem mennék, akkor BME.
2/3 anonim válasza:
En BGE gazdmenre jarok, ez a Buzogany utcaban a PSZK karon van. Ha van konkrét kerdesed, irj nyugodtan privatban
3/3 anonim válasza:
Én idén jelentkezek, Corvinust írom elsőnek mindenképp!
Minőségi oktatást keresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!