Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nőként van esélyem normálisan kinéző, ápolt pasikkal lefeküdni?
Figyelt kérdés
Ha kapcsolatra nem is vállalnának fel, legalább szex lehetne.
Ha igen, hogyan? Mit kéne tennem? Nálam soha nem kezdeményez senki, még ronda, igénytelen férfiak sem. Érdemes lenne nekem kezdeményezni?
2021. júl. 20. 12:54
11/16 anonim válasza:
Igen van, ha "csak szex" akkor a saját kategóriánál 2-3 ponttal magasabb szint is elérhető. Beregisztrálsz bármelyik szexpartner keresőre és ömleni fognak a megkeresések - csak aztán győzd szűrni a kamusokat, ghostingoló nethuszárokat (100:1 arányra számíts).
12/16 anonim válasza:
"jelenleg nincs pénzem plasztikai műtétekre. Természetesen tervben van."
:D Ezen jót röhögtem. Mintha természetes dolog lenne ilyen természetellenességet elkövetni.
13/16 anonim válasza:
Mit jelent hogy ronda? Akár írd meg.. Nekem amúgy a belső jobban számít akár egy laza kapcsolatban is.
14/16 anonim válasza:
Dagat vagy ? Mert ha nem akkor én bevállalak
15/16 anonim válasza:
Nincs ronda nő csak kevés pia
Meg amúgy is lyuk lyuk csak keret más
16/16 anonim válasza:
Mit jelent a ronda? Szerintem nincs ronda nő, de kíváncsivá tettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!