Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem nyal ki normálisan mert szerinte besárgul a foga. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mindig csak épp, hogy a nyelve hegyével csinálja. Megkérdeztem, hogy miért és azt mondta, hogy besárgul a foga. Nekem nagyon rosszul esett mert azt viszont elvárja, hogy én csináljam neki szájjal naponta többször is, néha már nekem is sok2021. jún. 7. 07:17
1/13 anonim válasza:
Rúgd ki. Hülyékkel nincs mit kezdeni.
2/13 anonim válasza:
Ez egy hülye:D mondd neki hogy te sem csinálod neko mert besárgul a fogad. Hátha észbe kap. Bár ilyen gondolkozással nem hiszem.
3/13 anonim válasza:
kifogás.egy önzö tuskó aki még csak nem is szeret.minek vagy ilyennel?
4/13 anonim válasza:
Hát ez nekem új, ilyet sem hallottam még! Azt nem mondta mitől sárgulbe a foga? A tiéd nem sárgulbe? Egyszerűen csak önző ! Nem akarja csinálni! Húzd be a kéziféket, mind hogy a tiéd is besárgul te se m csinálod, majd észbe kap! Vagy nem, de ennek a kapcsolatnak már így is úgy is vége szexuális téren!
5/13 anonim válasza:
Én szivesen kinyallak,nekem már úgy is sárgák a fogaim ! 😉😀
6/13 anonim válasza:
Jó kifogás sose rossz… Azért elég kőbunkó hogy elvárja,de viszonozni hogy neked is élvezetes legyen azt már nem… Nézd ha eggyütt akarsz maradni vele,akkor mondd el hogy vagy ő is hajlandó csinálni neked,vagy mehet amerre akar… Ha nem akarsz vele maradni,akkor tudod mit kell tenned…
7/13 anonim válasza:
Ez nagyon helyes amit kiírtál de lássuk be a párod nem a legélesebb kéks a fiókban :) "A párom nem nyal ki normálisan mert szerinte besárgul a foga."
Iszkiri innen ...
8/13 anonim válasza:
Dugni se dug meg,mert besárgul a pöcse??Dobd ki.
9/13 anonim válasza:
Oh édes Istenem .
És még Ő a párod?
Ez az Önző disznó
Te miért nem mondod neki bocsi nem csinálom én se mert félek h sárga lesz a fogam
10/13 anonim válasza:
Fogat mosni luxus ?
Lehet többet érne a fogkrémel és fogkefével napi 3x aztán nem sárgulna be a foga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!