Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit mondok el a párkapcsolati életből, problémákból a barátoknak, családtagoknak? És ha szakítottatok, mennyire mondjátok el a kulisszatitkokat? Leírom velem mi a helyzet, véleményetek szerint normálisan járok el?
Én egy sokat beszélő, nyitott ember vagyok, de valamiért erről sosem beszélek. Az játszódik le a fejemben, hogy titok, mert nem akarom, hogy tudjanak az esetleges gondokról, mert akkor nem kedvelnék a páromat... Akit szeretek, megvédem a jóhírét, nem ez a normális?
De az is durva, hogy ha szakításra kerül a sor, nekem 1 szakítás volt életemben, akkor meg mindent is kiteregettem... Ez tisztességtelen? Úgyse találkoznak.
Csomóan meglepődtek azon, hogy szakítottam, hisz minden olyan jó volt, pedig dehogy volt, csak védtem a jóhírét, titkoltam a bajokat. És szakítás után rájuk ömlesztettem mi minden történt, egész intim részletekig... Ez gáz? Kiteregetni a szennyest szakítás után?
Úgy érzem, furán vagyok bekötve, hogy ennyire zárkózott vagyok kettőnkről, bezzeg mikor exemmel szakítottam, kiburítottam a bilit és kikanalaztam ami a bilibe maradt.
És én még a partnernek is szeretem megmondani, hogy ne teregesse ki a gondokat, nehogy ne kedveljenek. :D Ez fura? :D És legjobb barátnőm meg azt mondta, jó, hogy ezt csinálom, mert az anyja nem kedveli a pasiját, mert mindig panaszkodott róla, és már bánja, mert nem tudja visszacsinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!