Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet tudni, hogy igazat mond és vége?
Megtudtam, hogy a páromnak volt egy évekig tartó titkos kapcsolata, amelyet egyik fél sem akart felvállalni, a nö érdeke is az volt, hogy titkos maradjon.
Emiatt belefért félórás találka is, húsz perc is gyorsan fennt a nönél, mikor épp ráértek.
A kérdés az, hogy egy ilyen kapcsolatot nehéz szemmel kisérni, és szinte lehetetlen megmondani, ha folytatódik vagy nem. Tehát semmi kontroll nincs ilyen esetben, nem tudni, ha vége e vagy nem.
Most már a baràtom mindent tagad, azt is amit bevallott.
Most már semmi sem volt.
Engem mindig bevállalt, ezt ö akarta, hogy hadd tudja mindenki a kapcsolatot, gondolom azért is mert azt a nöt ez nem zavarta, nem érdekelte mert úgyis találkoznak amikor akarnak.
Amikor a barátom elmegy orthonról rögtön arra gondolok , hogy a nönél van pedig nem vagyok féltékeny tipus és azt gondolom, hogy igy nem érdemes ezt a kapcsolatot tovább folytatni, ha nincs bizalom.
Szégyellem is elövenni, igaz, beszámol magától minden idejéröl, mert már sejti, hogy mire gondolok.
Nem jó igy. Szakitsak? Ti hogy látjátok?
Amúgy a kapcsolat jó
Amugy komolyan jó a kapcsolat, ahol a pasi évekig félredug, te meg azt sem hiszed el, amit kérdez?
Kérlek mesélj még, mitől olyan jó az a kapcsolat?
Jol tudtok együtt tv-t nézni?
Beszámol minden idejéről magától, amiről be akar számolni arról beszámol, amiről nem azt meg kihagyja..
Ha nem számítasz ezek után vigasztalja a tudat hogy birkának is kell lennie valakinek, akin lehet röhögni a háta mögött micsoda egy lézer hogy ezek után még nem tudja eldonteni hogy szakítson-e.
Bocs ha kicsit nyers voltam de egy kis önbecsülés vegyél valahol mer ez így gáz nagyon.
A kapcsolat jó, megáll az eszem.
Én ezt nem nevezném jó kapcsolatnak. Őszintén, ezek után hogy tudnál benne bízni? Egy kapcsolat alapja a bizalom, de ahogy olvastam soraidat, ez nálatok (vagy legalábbis a te részedről) egyáltalán nincs meg.
Ezesetben én az javasolnám, hogy szakíts vele. Ez örökké ott fog lebegni kettőtök között, nem fogjátok tudni elfelejteni.
Ha viszont ez még előtted volt, akkor tulajdonképpen nem téged csalt meg, ezáltal nem teljesen értem a problémát.
Ha attól félsz, hogy ezt veled is megcsinálja, akkor viszont nem bízol benne, tehát nincs értelme az egész kapcsolatnak.
Érdekes szituáció.
Egyrészt tudok arra tippelni, hogy elege lett a titkos kapcsolatból, és most már szeretne normális kapcsolatban élni - veled. :)
Másrészt ez a rész aggodalomra adhat okot: "Most már a baràtom mindent tagad, azt is amit bevallott. Most már semmi sem volt."
Ha valaki egyszer a szemedbe hazudik, ráadásul ilyen fajsúlyú dologról, az megteszi többször is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!