Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan fiú aki megbízható, normálisan viselkedik a lányokkal, kedves velük azok miért vannak dobva?
Én ilyen vagyok, de eddig sosem kellettem egy lánynak sem. Mindegyik talált helyettem mást.
Miért van az hogy ha a lányok hosszútávú kapcsolatot akarnak akkor nem olyan fiút keresnek aki erre alkamas lehet hanem pont az ellenekzőjét?
Vagy ők még ki akarják élni magukat, aztán majd kesőbb összejönnek az ilyen fiúkkal is?
Múltkor láttam a lányon hogyan nagyon nem tudja kit válasszon, de nem én voltam az végül:(
Pedig nem vagyok csúnya, meg rendesnek szoktak mondani mások.
"megbízható, normálisan viselkedik a lányokkal, kedves velük"
Pont ezért.
Az hogy valaki rendes, kedves az nem erény hanem alap dolog, ezenkívül még száz dolog van ami fontos egy pasiban.
Van az a típusú "rendes, kedves" fiú ami már sok. Nekem is volt ilyen pasi akivel ismerkedtem már annyira nyálasan rendes volt hogy zavart. A középút a jó amikor nem nyálas de nem is egy paraszt.
Miért álmodozik minden pasas egy Aston Martinról vagy Ferrariról, még akkor is, ha 1.5 millió egy olajcsere rajta, és többet áll a szerelőnél, mint amennyit megy vele?
Valahogy senki nem rak a falára dízel ford transit plakátot
Azért mert incel vagy.
Egyébként tini korban lehet hogy inkább az izgalmas személyiséget keresik, viszont később kifejezetten a nyugis, rendes, kissé már tutyimutyi de egzisztenciával rendelkező egyének lesznek a nyerők.
Valamint nagyon nem mindegy hogy csak te gondolod magadról ezt a sok jót és szépet, vagy más lányok mondják rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!