Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az elő váladéknak normálisan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elő váladéknak normálisan ilyennek kell lennie?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A napokba vettem észre, akkor tűnt fel hogy a barátom elő váladéka íztelen. Semmilyen íze nincs. Ennek ilyennek kell lennie? Vagy esetleg valami betegségre utalhat ez? Megmondom az őszintét eddig nem figyeltem meg de most kicsit megijedtem. A barátomnak nem mondtam semmit nem akarom Őt is megijeszteni mert lehet így a normális csak én féltem jobban.

Köszönöm a válaszokat előre is, szép estét. :)

2021. jún. 7. 01:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van íze, csak nem érzed, semmi rendkívüli nincs benne. Akkor lenne gond, ha túl karakteres, keserű, maró ízű lenne mert húgycső fertőzésre utalhat.
2021. jún. 7. 01:07
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Nem kostoltam előváladékot, mert hetero pasi vagyok. De szerintem ugyan ugy íztelennnek kell lennie, mint az egészséges puncinyálkának
2021. jún. 7. 01:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Az a jó, ha úgymond íztelen.

A dohányos sperma keserű. Aki meg sok sósat eszik, annak sós. Stb...

2021. jún. 7. 10:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat nektek. Akkor megnyugodtam. :)

Utolsó: a spermáját még nem mertem kóstólni. Valamiért meg akarom de mikor elélvezne akkor becsukom a szám mert akkor hirtelen jön egy olyan érzés hogy nem kéne megkóstolni. És tudom hogy ez szarul esik neki de valamiért nem vagyok képes rávenni magam. Pedig nem dohányzik, sós ételeket se eszik olyan sokat szóval lehet akkor nem lenne rossz. Nem tudom.

2021. jún. 7. 13:27
 5/6 anonim ***** válasza:

#3-as vagyok

Az előváladéknak olyan íze van mint a spermának. Csak állagra mikor milyen

2021. jún. 7. 14:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem. Ezt nem tudtam. Mondjuk az elő váladéka mint írtam íztelen meg szagtalan de a spermának mindig érzem a szagát. Ezért nem is gondoltam ilyenre. De akkor lehet este kipróbálom, remélem nem fogok rosszul lenni. 🙂
2021. jún. 7. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!