Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hany alkalom kell ahhoz, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hany alkalom kell ahhoz, hogy egy szuz csaj "normalisan" tudjon szexelni?

Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy nem faj neki.
2021. jún. 10. 15:37
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

1 mert a 2.alkalom után nem szűz.

1 mert egy figyelmes partnerrel nem kellene hogy fájjon

2021. jún. 10. 15:40
 2/5 anonim ***** válasza:
50%
Átlagos esetben 5-6, de függ az egyéntől, a farok méretétől, szóval ennél több infó kell, mert lehet neked 3, de lehet 30 is kevés.
2021. jún. 10. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
nekem már az első is jó volt, mert korábban sokat masztiztam, tudtam, mi jó nekem és a párom is figyelmes volt. Raádásul nem voltam soha szégyenlős, szóval elmertem neki mondani, mi hogy esne jól.
2021. jún. 10. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez sokmindentől függ. Nálam elsőnél is mindnent megtett az akkori párom, mai fejjel sem változtatnék semmin. De ettől függetlenül még vastag volt, és kicsit fájt, vagy inkább feszített, és véreztem is. De tudtam élvezni, a szituáció nagyon izgató volt, de járt kellemetlenséggel. Utána 1-2 napig nem csináltuk, hogy helyre jöjjek, majd a következő is még feszítő érzés volt. Talán olyan ötödik lehetett, amikor már minden hibátlan volt, és már én is pontosan éreztem, hogy mi a jó nekem.
2021. jún. 10. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Volt akivel a második alkalommal már minden úgy ment, mintha ezer éve csinálta volna, volt akinek még a 2. alkalommal is vérzett egy kicsit, és a sokadik alkalommal mondta, hogy először nem fájt egyáltalán (nem, nem vagyok egy vadállat)
2021. jún. 10. 16:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!