Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok kielégülni?
Figyelt kérdés
Bármennyit maszturbálok vagy szexelek a barátnőmmel, vagy leszop, egyszerűen nem tudok kielégülni, hiába megyek el akár 4x is. Max egy idő után nem áll fel, de nem érzem azt, hogy elég lenne. Nagyrészt egy idő után elzsibbadok a 4.menet után és már nem tudok elmenni de így is kemény maradok. De a kielégültség pszichológiai érzése nem jön dlma 14:06
1/3 anonim válasza:
Én is ugyan ebben vagyok .
Annyi különbséggel nem hogy én nem maszturbálok! Nem maradok kemény de pici idővel újra megkeményedik És ugyanúgy tudom használni
3/3 anonim válasza:
Én nekem nem mert én nemhasználok semmit se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!