Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem a barátnőm nem tud úgy kielégülni velem, mint az előző pasiaival. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Amikor nem voltunk együtt a szomszédja panaszkodott a szex közbeni hangos nyögésekre áthallatszott... Amikor velem van nem nagyon fordul elő ezért gondolom h kevés lehetek neki2023. márc. 6. 20:05
1/13 anonim válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle?
Az is lehet, hogy simán csak langyos veled a szex. Nem hozod elő belőle a vadmacskát.
Rajtad múlik, mennyire gerjeszted be…
2/13 A kérdező kommentje:
1.1 mondtam neki es azt mondta semmi probléma nincs. csak en gondolom ezt
2023. márc. 6. 20:12
3/13 anonim válasza:
Legközelebb próbáld meg olyan istentelenül felizgatni, hogy könyörögjön a farkadért. Majd akkor meghallja a szomszéd is, hogy dugtok
4/13 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a szomszéd miatt vette lejjebb a hangerőt.
6/13 anonim válasza:
Szerintem fura, hogy tudod, hogy hallotta a szomszéda ahogy az exével szexelnek. Ezt ki osztotta meg veled? A barátnőd, a szomszéd, vagy az exe? Mindegyik más kérdést vet fel bennem.
7/13 anonim válasza:
Lehet, hogy csak a szomszéd költözött el. Vagy lemerült az elem a hallókészülékében. :D
8/13 A kérdező kommentje:
6/7 re
Amikor meg nem voltunk együtt mesélte a szomszéd h volt olAn h nyogdecselesek
2023. márc. 6. 21:09
9/13 anonim válasza:
Szerintem, ha megtanulsz helyes írni, akkor minden jobban fog menni. *pasijaival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!