Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hülye kérdés lesz,tudom Szeri...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye kérdés lesz,tudom Szerintetek is gáz ha egy férfival messengeren azt beszéljük ki mit csinálna a másikkal a hálószobában?

Figyelt kérdés

Szinglik vagyunk 30 év körüliek

Tavaly év végén randiztunk párszor az illetővel nem jöttünk össze, szex sem volt,viszont mindig fel- fel bukkanunk egymás életében...lényegében mondhatni ilyen se veled se nélküled.

Az ünnepek előtt picit pikánsabb téma jött fel és körül írtuk ki egymásnak ki mit csinálna a másikkal.

Tegnap a húgom kérdezte hogy mi a helyzet az illetővel,elmeséltem neki, azt mondta szerinte ez nagyon égő és gusztustalan húzás volt.

Szerintem semmi rossz nem volt benne.

Ő 33 éves én 31 függetlenek vagyunk. :)

De lehet én látom rosszul.

Nektek mi a véleményetek erről?

2022. dec. 31. 00:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Semmi rossz nincs benne. Miért ne lehetne erotikusan témázni valakivel aki vevő rá és írásban izgatjátok egymást? Az ilyesmi inkább kellemes ha nem egy helyen vagytok, szóval szerintem semmi baj nincs ezzel. Ha nektek jól esik akkor ne foglalkozzatok más véleményével.
2022. dec. 31. 00:21
 2/13 anonim ***** válasza:
27%

Beteg dolog.

A valóság a barátod. A virtuális szex izé primitív és beteges. Ez a véleményem.

2022. dec. 31. 00:21
 3/13 anonim ***** válasza:
94%
Semmi különös. Lehet viccelődni szexuális témában is, akár eltulzott marhaságokat irogatni.
2022. dec. 31. 00:40
 4/13 anonim ***** válasza:
95%
Jól éreztétek magatokat nem de? Ártottatok valakinek vele? Akkor meg? Én láttam olyat is, akinek már a csókolózás is gusztustalan.
2022. dec. 31. 03:17
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Sz'tem sem a húgodnak, meg úgy kb. senkinek semmi köze hozzá. A #4-esnél van egyébként az igazság.

Annyit tennék hozzá, hogy ha élőben nem jöttetek be egymásnak és nem lesz köztetek semmi akkor nincs túl sok teteje a szexuális életeteket ecsetelgetni egymásnak de a ti dolgotok és senki másé.

2022. dec. 31. 04:40
 6/13 anonim ***** válasza:
94%
A hugod pont az a nő aki éppen az ellenkezőjét állítja mint amilyen valójában.
2022. dec. 31. 06:00
 7/13 anonim ***** válasza:
93%
Ebben semmi gáz nincs. Én is szoktam így beszélgetni. Meg szerintem még egy jó páran.
2022. dec. 31. 06:32
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Nagyy értelme nincs, ha nem következik a kipróbálása.
2022. dec. 31. 06:41
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
A hugod a gáz.
2022. dec. 31. 07:44
 10/13 A kérdező kommentje:
#5 bejöttünk egymásnak... más ok miatt nem jöttünk össze
2022. dec. 31. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!