Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye kérdés lesz,tudom Szerintetek is gáz ha egy férfival messengeren azt beszéljük ki mit csinálna a másikkal a hálószobában?
Szinglik vagyunk 30 év körüliek
Tavaly év végén randiztunk párszor az illetővel nem jöttünk össze, szex sem volt,viszont mindig fel- fel bukkanunk egymás életében...lényegében mondhatni ilyen se veled se nélküled.
Az ünnepek előtt picit pikánsabb téma jött fel és körül írtuk ki egymásnak ki mit csinálna a másikkal.
Tegnap a húgom kérdezte hogy mi a helyzet az illetővel,elmeséltem neki, azt mondta szerinte ez nagyon égő és gusztustalan húzás volt.
Szerintem semmi rossz nem volt benne.
Ő 33 éves én 31 függetlenek vagyunk. :)
De lehet én látom rosszul.
Nektek mi a véleményetek erről?
Beteg dolog.
A valóság a barátod. A virtuális szex izé primitív és beteges. Ez a véleményem.
Sz'tem sem a húgodnak, meg úgy kb. senkinek semmi köze hozzá. A #4-esnél van egyébként az igazság.
Annyit tennék hozzá, hogy ha élőben nem jöttetek be egymásnak és nem lesz köztetek semmi akkor nincs túl sok teteje a szexuális életeteket ecsetelgetni egymásnak de a ti dolgotok és senki másé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!