Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hálószobán/lakáson kívül milyen kültéri vagy szokatlan helyen szexeltetek vagy szexelnétek szívesen, vagy milyen hely volt ami különösen megmozgatta a fantáziátokat?
Szeretőmmel szexeltünk sok izgalmas helyen pl nagyvásárcsarnok, merzse mocsár vadász lesen és nagyon sok hasonló helyen, izgalmas volt.
27/f
Volt már kint a kertben ,vízparton ,parkolóba .
f
Medence, dunapart, kocsi, jatszoter, bokor
N
Ilyen volt az én barátnőm is.
Az előző pasiknak nem volt fantáziája🤣
Azóta megvolt a sex elég sok izgalmas helyen, az orál még több alkalommal.
Pl dunapart, elhagyatott nyilvános helyek (erdő, rét, barlang), volt orál kocsiban, miközben vezettem (nappal, forgalomban), volt szex a tengerben nappal, a parton este, és még sorolhatnám...
Ne legyél gátlásos, Mindben van izgalom, és dob egy nagyot az aktuson is😉
Hidd el, nem szégyen az, ha szereted. Az a szégyen, ha nem tudnál fejlődni, tanulni, új dolgokat kipróbálni, és mindezt élvezni is. Még fiatal vagy. Előtted a lehetőségek számtalan formája
Kocsiban nem tudom hány nőt dugtam meg.
Aztan vendéglő vc je.
Vmi miatt észre vettem hogy full begerjednek az ilyesmitől, hogy ott vagyunk egy romantikus vacsin...majd én mondom a nőnek hogy mennyj előre és a wcben állat módon kangörcsből megdugom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!