Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye kérdés lesz,tudom Szerintetek is gáz ha egy férfival messengeren azt beszéljük ki mit csinálna a másikkal a hálószobában?
Szinglik vagyunk 30 év körüliek
Tavaly év végén randiztunk párszor az illetővel nem jöttünk össze, szex sem volt,viszont mindig fel- fel bukkanunk egymás életében...lényegében mondhatni ilyen se veled se nélküled.
Az ünnepek előtt picit pikánsabb téma jött fel és körül írtuk ki egymásnak ki mit csinálna a másikkal.
Tegnap a húgom kérdezte hogy mi a helyzet az illetővel,elmeséltem neki, azt mondta szerinte ez nagyon égő és gusztustalan húzás volt.
Szerintem semmi rossz nem volt benne.
Ő 33 éves én 31 függetlenek vagyunk. :)
De lehet én látom rosszul.
Nektek mi a véleményetek erről?
Ha nektek ez így jó, akkor miért lenne gáz?
Szíve joga azt csinálni az embernek bizonyos korlátokon belül ami örömet okoz neki.
Az más tészta hogy mondjuk én nem szeretem a szexchatet, inkább csinálom élőben mint beszéljek róla. Mert szerintem pont az a dolog amit csinálni kell és nem beszélni róla.
Csak vissza ne éljen vele….
Sajnos én már jártam úgy, hogy visszaélt a bizalmammal a “kedves úriember”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!