Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiak 90 százaléka max 2 perc után elmegy?
Vagyunk jópáran akik igencsak jól bírjuk,szerencsénk van mert a genetika megajándékozott ezzel minket,akkor tessék,válassz közülünk 🤷🏼♂️
Lehet ameddig én bírom addig meg te nem bírnád 😉 38F
#5-öst lepontoztátok, pedig tényleg igazat írt.
Ha csak evolúciós szempontból nézzük, akkor a pár perces szenél hosszabb aktusnak semmi előnye nincs (elkaphat a ragadozó, elzavarhat egy másik hím, stb).
Sőt, az ember igazából nem monogám típus, előnyösebb volt pár perc alatt elmenni, majd gyorsan keresni egy másik csajt, és 15 perc regenerálódás után azt is megdugni.
Ez a magatartás alakította ki pl evolúciós szempontból a pénisz formáját, a makk ugyanis arra szolgál, hogy a másik férfi spermáját kifelé szedje.
Emiatt fáj egyébként ejakuáció után a pénisz, mert az már nem effektív, ha a saját spermádat is kiszeded, így az a cél, hogy mihamarább húzd ki.
Szóval evolúciós szempontból egy nagy grupi az ideális, ahol gyorsan cseréled a párokat, gyorsan élvezel, keresel másik partnert rögtön (az az emberszabásúak egy része is így működik amúgy).
Az egy másik kérdés, hogy azóta, hogy így éltünk eltelt néhány ezer év és megtanulta a férfiak jó része szabályozni a dolgot, hogy ne 1-2 percig tartson, de az átlag ettől még 7 perc körül van
23as
Mondom megint, nem mindenki tudja kontrollálni, és érett férfiaknál is előfordulhat a korai magömlés.
"Én pl pont hogy nehezen élvezek el. Volt már olyan is hogy úgy lett vége hogy nem mentem el."
Én is így vagyok vele, mikor először szexeltem, el se tudtam élvezni és vagy egy óráig tartott a menet. De mivel érdekel a tantra, ahol nem az ejakuláció a cél, ezért nem is bánom.
Az 5-6 lökés és vége az egyértelműen korai magömlés, nem az átlag.
Az átlag férfi olyan 6-8 percig bírja (ha jól tudom, akkor a pontos statisztikai szám kicsivel 7 perc felett van).
Evolúciósan az oka egyértelmű. A hosszas szexnek nincs semmi evolúciós előnye, viszont amíg ezzel vagy elfoglalva, addig jöhet az oroszán és megehet, elzavarhat egy másik hím, etc (ez utóbbi már csak azért is fontos, mert az ember alapban nem monogám, egész életére egy párt választó élőlény, így igenis lehet, hogy a kiszemelt nőtől elhajt egy másik hím).
Ha megnézed az állatvilágban sem nagyon divat a 20-30 perces aktus (az udvarlási szertartás az más).
Ami miatt mégsem a 10 másodperc a kívánatos evolúciós okokból, az az, hogy a női orgazmus elősegíti a fogamzást, aztán nem árt, ha a csaj is élvezi.
Viszont itt jön a poligám csavar, a nők több férfivel is tudnak párododni, így elég ha orgazmus csak 1x van.
Szóval evolúciósan ez a háttere, az egy másik kérdés, hogy ennek évezredek óta semmi relevanciája nincs, így aztán a legtöbb férfi megtanulta elnyújtani valamennyire, és utána ott az ujja vagy a nyelve.
Én elhiszem hogy sok férfival volt dolgod,de annyira sikkal? hogy statisztukailag a ferfiak 95%a!!
Basszus te tudsz valamit!!Te kis hangár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!